Actualitate

Revolta in PSD Iasi: primarii nu-l vor prefect pe Dan Carlan – FOTO, VIDEO

Publicat: 20 aug. 2014

@ Primarii social-democrati nu au uitat anii in care au fost hartuiti cu controale abuzive dirijate de comenzi politice date de liderii Aliantei DA @ La vremea respectiva Dan Carlan era unul din liderii judeteni ai Aliantei DA

Primarii PSD din judetul Iasi sunt extrem de suparati pe liderul lor local Gheorghe Nichita pentru ca sustine pe functia de prefect tocmai pe unul dintre cei care au fost la comanda politica in perioada 2004-2008 cand erau hartuiti prin tot felul de controale dirijate de liderii judeteni ai Aliantei DA (PNL-PD). Mai mult decat atat, primarii cred ca o asemenea nominalizare afecteaza negativ imaginea partidului si poate influenta cel putin in judetul Iasi scorul la alegerile prezidentiale. In sedintele PSD Iasi, primarii i-au prezentat aceste obiectiuni lui Gheorghe Nichita, dar se pare ca acesta nu a vrut sa tina cont de opiniile celorlalti alesi locali. Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca a decis insa sa-si faca public protestul impotriva lui Dan Carlan. Contactati de cotidianul BUNA ZIUA IASI ceilalti primari au spus ca inca spera ca aceasta nominalizare nu va fi validata de Guvern.

Citeste si: Bufonul Carlan revine! PSD l-a facut prefectul Iasului – VIDEO INCENDIAR

Sunt impotriva acestei nominalizari. Dan Carlan a facut parte dintr-un guvern care a facut numai rau romanilor, a taiat pensiile si salariile. Cat au fost la guvernare Carlan si ai lui nu au facut nimic bun pentru judetul Iasi. Sa ne reamintim ca Dan Carlan l-a sustinut pe functia de prefect pe Dragomir Tomaseschi, cel mai rau prefect care l-a avut vreodata Iasul„, a spus Mihai Mihalache.

Citeste si: Bufonul se intoarce. Dan Carlan este noul prefect al Iasului – UPDATE FOTO, VIDEO

Primarul comunei Schitu Duca ramane in continuare un sustinator inversunat al premierului Victor Ponta, dar ii transmite ca nominalizarea lui Dan Carlan este un act de nedreptate fata de alesii social-democrati din judet. De altfel la Congresul PSD din anul 2010 cand Victor Ponta a devenit presedinte PSD, Mihai Mihalache a fost unul dintre delegatii care a reusit sa deturneze o parte din voturile organizatiilor social-democrate din Moldova de la Mircea Geoana catre actualul premier. Marturie acestui fapt sta semnatura data la acel Congres de Victor Ponta pe o pancarda purtata de Mihalache si care poarta si acum inscriptia „Mandru ca sunt pesedist: Ponta presedinte”.

Citeste si: Mihai Mihalache vrea sa scape PSD-ul de securisti

L-am votat pe Victor Ponta cu speranta ca ne va da inapoi drepturile furate de guvernarea PSD. Ii cerem lui Victor Ponta sa numeasca pe functia de prefect o persoana care sa faca cinste Iasului. L-as ruga si pe domnul vicepremier Gabriel Oprea sa-i retraga sprijinul lui Dan Carlan care nu a sustinut niciodata proiectele municipiului. Cat a fost la putere cu pedelistii, Dan Carlan nu a sustinut niciun proiect in beneficiul municipiului Iasi„, a mai spus Mihai Mihalache.

Citeste si: Cutremur in politica locala. Alesii vor capul lui Nichita – FOTO

Si alti lideri locali ai PSD Iasi se opun nominalizarii lui Carlan. Ieri, liderii organizatiei in frunte cu Gheorghe Nichita au tinut o scurta sedinta in care au abordat si acest aspect al opozitiei fata de nominalizarea lui Carlan. Discutiile nu au adus niciun fel de schimbari. In aceeasi ordine de idei trebuie precizat ca Dan Carlan este un traseist politic absolut reusind sa treaca prin toate partidele importante din Romania. A debutat in politica ca membru al PNL, ulterior s-a inscris in PDL, iar acum este membru PSD. A candidat de 3 ori la fotoliul de primar al municipiului pierzand o data chiar in fata lui Nichita. La alegerile locale din 2012, a fost atat de penibil, incat a mers alaturi de Gheorghe Nichita in actiunile electorale.

Comentarii
Adauga un comentariu