Titlurile zilei

Revoltă în PSD. Primarii din județ părăsesc filiala din cauza lui Maricel Popa, președintele organizației. Deputatul Camelia Gavrilă a fost impusă candidat la Primăria Iași

Publicat: 10 iul. 2020
Mai mulți primari PSD din județul Iași vor să ajungă la PNL după ce Maricel Popa, președintele organizației, nu i-a consultat și a luat decizii peste ei, una fiind legată de nominalizarea deputatului Camelia Gavrilă la Primăria Iași
Revoltă în PSD după ce primarii din județ au ajuns să părăsească filiala din cauza lui Maricel Popa, președintele organizației, care a impus-o pe deputatul Camelia Gavrilă candidat la Primăria Iași

Revoltă în organizația PSD Iași. Mai mulți primari PSD din județul Iași au ales să plece din partid și să se alăture PNL după ce Maricel Popa, președintele organizației, a ajuns să ia decizii fără să-i consulte. Nominalizarea deputatului Camelia Gavrilă la Primăria Iași în locul europarlamentarului Tudor Ciuhodaru a fost picătura care a umplut paharul. Maricel Popa speră să prindă primul loc pe liste pentru Senatul României după ce va pierde șefia Consiliului Județean, aceasta fiind adevărata sa miză

Scandal fără precedent în organizația PSD Iași. Mai mulți primari PSD din județ au luat decizia să părăsească partidul după ce Maricel Popa, președintele organizației, a luat o serie de decizii fără să-i mai consulte, călcând în picioare toate regulamentele interne. Picătura care a umplut paharul a fost decizia luată de Popa de a o nominaliza pe deputatul Camelia Gavrilă drept candidat la Primăria Iași.

Deputatul prof. dr. Camelia Gavrilă este unul dintre cei mai buni parlamentari ai Iașului, cu multe proiecte la activ, însă rămâne de văzut dacă va reuși să coaguleze voturile social democraților, ea având mai degrabă profilul unui candidat de dreapta. Chiar și prof. dr. Camelia Gavrilă își asumă un mare risc în această candidatură, pentru că dacă scorul scos de ea va fi sub cel al partidului, atunci Maricel Popa și Cristian Stanciu o vor considera pe ea principala vinovată și o vor scoate de pe lista de candidați la alegerile parlamentare de la finalul acestui an.

Deja primari precum Ștefan Timofte de la Tomești și Mirică Dodan de la Costuleni sunt cu un picior în PNL, nemulțumiți de modul cum Maricel Popa i-a tratat în ultimii patru ani din postura de șef de partid și de la Consiliul Județean. Până acum sunt 12 primari care vor pleca din PSD pentru a intra în PNL, oamenii fiind sătui de interesele scandaloase ale lui Maricel Popa. Acesta a rămas înconjurat de primari precum Costică Postârnac, de la Ipatele sau Mihai Plumbu, de la Movileni, singurii care i-au cântat în strună.

Revoltă în PSD Iași. Maricel Popa a scandalizat primarii din județ

Ședința Biroului Permanent Județean (BPJ) de ieri, 9 iulie, a fost un simulacru de întâlnire organizat de Maricel Popa și de Cristian Stanciu, directorul de campanie al filialei. Popa a prezentat un sondaj măsluit, în care a arătat că se află pe picior de egalitate cu Costel Alexe, candidatul PNL la CJ Iași, și că va crește. Culmea, deși are undeva în jurul a 30 la sută pe județ datorită primarilor social democrați, Maricel Popa nu atinge nici 10 la sută pe municipiu și în zona metropolitană.

Maricel Popa și-a demonstrat incompetența la vârful Consiliului Județean Iași, proiectele făcute în patru ani de mandat fiind numărate pe degete. A avut însă grijă să-și facă de cap pe banii județului, să-i îndestuleze pe apropiații săi și să dea rateuri monumentale. Spitalul de la Lețcani pentru bolnavii de COVID-19 este de departe cel mai mare eșec al administrației sale, dovada că 13,4 milioane de euro s-au cheltuit inutil.
După ce va pierde alegerile locale, Maricel Popa ar trebui să se retragă din politică, nu să încerce să fugă pe un post călduț, unde nu va fi deranjat de nimeni.

Maricel Popa vrea să candideze la Senatul României după ce va pierde alegerile la Consiliul Județean Iași

Popa a spus ieri că a fost o singură abținere în BPJ pentru votul la Primăria Iași. În realitate, unii nici nu au vrut să voteze, însă Maricel Popa i-a contabilizat la vot „pentru”. Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca, s-a abținut de la acest vot, iar alții au preferat să nu voteze în niciun fel. Maricel Popa, președintele organizației PSD Iași, nu vrea să recunoască eșecul spre care se îndreaptă filiala. Actualul șef al PSD Iași ar trebui să plece pe ușa din dos după alegerile locale din septembrie. Numai că Popa vrea să se refugieze pe primul loc pe listele pentru Senatul României și să doarmă apoi liniștit patru ani în Parlament.

„Nu vorbim de nicio demisie, pentru că vom câștiga”, a spus sec Maricel Popa.

Comentarii
 • Păcat ca PSD nu a cerut voie rudimentarului Baghiu (care ii păcălește pe betivi ca e filosof și pe filosofi ca e jurnalist ..) să își nominalizeze candidatul! Pai tu mă lighioaie ești împotriva lui Chirica care te plătește? Dacă PSD a pus un candidat slab ( așa cum spui tu matrafoxatule) ar trebui sa te bucure ca Chirica nu are adversar nu sa faci clăbuci la buci ( pe unde scoți sunete nearticulate) ! Ce ai vrea sa pună PSD un candidat care să-l spulbere pe imobiliar?Oricum doamna Gavril va șterge podelele cu Chirica in orice dezbatere,e cu câteva clase peste acest clubangiu,ii despart câteva biblioteci ! Baghiule ai o singură soluți – urgent la VOTCA PARTY!

 • Sint psd-ist convins si vin cu o avertizare foarte serioasa pt toata organizatia PSDIasi:atit timp cit gunoiul,nimicul de popa maricel va detine functia suprema la nivel de judet, si in cazul care va fi debarcat ,tinteste locul unu pe listele parlamentare,psd Iasi nu se va salva de pe panta descendenta in care a intrat.Nu va inteleg,parca sinteti beti,drogati,sedati, cum puteti tine asemenea mameluc in fruntea organizatiei?Voi nu realizati ca PSDIasi la nivel national este nimeni,desi este unul din judetele mari?Parvenitul de popa face mult rau Iasului.

 • Yeeeee! Cu candidatii astia, suntem siguri ca iese Chirica! Uraaaaaaa!!!! Multumim PSD pentru ca ne-ai facut cadou Primaria!

 • ia zi-i ostaficiuc, cum de te-ai apucat de comentat de pe margine???? nu că popa nu ar fi un imbecil sadea dar..tocmai tu,brutusulică?

 • Se pare că d-na Gavrilă a pierdut contactul cu realitatea. Nu are nicio șansă! Cu siguranță, va fi sub Cosette! Niște nenorociți din cadrul PSD Iași lucrează pentru distrugerea organizației. Așa se va întâmpla!

 • ACEASTĂ INDIVIDĂ GAVRILĂ CAMELIA URĂȘTE ORAȘUL IAȘ ! A VOTAT ÎMPOTRIVA PROIECTUL A 8 LA DIRECTIVA PUȘCĂRIAȘULUI DRAGNEA LIVIU !I

 • ACEASTĂ INDIVIDĂ GAVRILĂ CAMELIA URĂȘTE ORAȘUL IAȘI ! A VOTAT ÎMPOTRIVA PROIECTUL A 8 LA DIRECTIVA PUȘCĂRIAȘULUI DRAGNEA LIVIU !I

 • Oricum primarii PSD de comune se dau dupa cei la guvernare.
  Ce doctrina, ce partid, ce populatie, sa le iasa lor pasienta.
  Ce le trece prin maini se scurg printre degete, s-au o fac direct la vedere fara nici un scrupul.
  Mi-i scarba de asa venetici.

 • Baghiu sau Mediativul scrie pentru Chirica (il plateste lunar).
  Cat despre Camelia, Popa sau Chirica, toti trei sunt la fel.
  Deocamdata Chirica nu are contra-candidat la primarie.
  MC castiga inca un mandat. Pacat, dar asta este.
  Nici iesenii nu sunt interesati de oras, doar pe Facebook si atat.

 • Popa după alegere locale va fi dat afara cu scandal,va primi suturi in fund de la puținii primari care vor rămâne . Mai ales de la cei care nu vor fi aleși. Și de la București.
  Dacă e destept (?) pleacă acum. Oricum la Orizont este Dna.
  Cei de la București îl lasă pt ca sunt de partea lui johannis.vor (-) PSD.
  Iar primarii traseisti pleacă pt ca sunt escroci,nu vor binele decal al lor și pt mafia din care fac parte. Aste este politica rep.johanis basescu. Iar noi suntem dobitocii permanenți. Hai la vot!!!! Uraaaaaa,!!!!!

 • Prefer sa aleg un cadrul didactic eminamente genial din punct de vedere al rafinamentului în utilizarea cuvintelor, un bun manager în coordonarea unui inspectorat școlar decât sa aleg un medic căruia ii plac doar volumele din plastic ale lui Eminescu.
  Mult succes doamna profesoară.
  Pentru cei ce nu sunteți de-acord cu mine sunteți liberi sa va exprimați liber.

 • Hara e In panică! Cu Dna Gavril nu țin golaniile,va pune piciorul in prag și pe listele de la municipiu nu vor mai fi chiriciști cu siguranță! Nu știu dacă va câștiga,dar sigur in viitorul CL cu siguranță PSD va avea altă fată,altă abordare! Dna profesor Gavrilă pe lângă ca are o alonja intelectuală cât zece de-al de Chirica are și o vasta experiența profesional-managerială ! SUCCES D-na profesor și am convingerea ca Chirica și Gașca sa REPETENT-O / IMOBILIARĂ va fi trimisă acasă!

 • Sa voteze cu USR si Cosette Chichirau, daca Mihai Chirica pierde Primaria atunci la PNL va fi un scandal MONSTRU iar Chirica si Costel Alexe vor fi trasi pe linie moarta.

Adauga un comentariu