Actualitate

REVOLTATOR! Au platit bani grei sa se mute in locuinte noi, in cartiere rezidentiale, dar acum sunt disperati: „Suntem hartuiti”

Publicat: 15 mai 2019

@ Numeroase familii care locuiesc intr-o zona rezidentiala cu blocuri si vile nou-construite au ajuns la disperare din cauza poluarii la care sunt supuse zi de zi @ Oamenii se plang ca nu se mai pot odihni in propriile locuinte din cauza activitatii desfasurate in depozitul de materiale de constructii aflat la doar cativa pasi de cladirile rezidentiale @ Dupa aproape un an de cosmar, locuitorii de aici au facut reclamatii si sesizari la toate institutiile responsabile, insa acestea nu au luat pana acum nicio masura pentru rezolvarea situatiei @ Zgomotul, praful si fumul gros au pus stapanire pe intreaga zona in care locuiesc mii de ieseni, majoritatea cu copii mici, care sunt supusi zilnic poluarii @ Reprezentantii firmei care administreaza depozitul de materiale de constructii sustin ca ei sunt proprietari in zona dinainte sa fie construite blocurile si casele noi

Cetatenii cu domiciliul in imediata vecinatate, dupa mai bine de un an de zile in care nu s-au putut odihni in propriile locuinte din cauza poluarii fonice excesive, au apelat la autoritati pentru a se aplica normele de convietuire sociala.

Astfel, locuitorii de pe strada Costea Voda au semnat numeroase petitii catre institutiile responsabile prin care au reclamat faptul ca activitatea desfasurata in depozitul de materiale de constructii le perturba puternic linistea, ajungand chiar la limita rabdarii pentru ca nu mai pot suporta zgomotul provocat de utilaje, dar si din cauza prafului care polueaza mediul inconjurator.

"Majoritatea oamenilor s-au mutat aici in perioada 2017-2018, iar functionarea acestui depozit de materiale de constructii, indiferent daca este autorizata sau nu, ne impiedica sa ne bucuram de dreptul de proprietate si dreptul de odihna. De la depozit rasuna cu putere zgomotul utilajelor grele folosite la transportul balastului si nisipului, producandu-se asemenea vibratii la un nivel imposibil de suportat. Suntem hartuiti, nu se mai poate trai in asemenea hal, viata noastra privata si familiala este puternic perturbata din aceasta cauza. Suntem extrem de afectati si de praful si mizeria care provin de la depozit, suntem scutiti de praf doar in lunile de iarna cu zapada, plus ca de la utilaje vine un fum puternic", a spus un iesean care locuieste pe strada Costea Voda.

Localnicii nu mai au loc printre utilajele de mare tonaj

Mai mult decat atat, avand in vedere faptul ca strada Costea Voda are o latime de doar 4 metri si deserveste miilor de locuitori din zona Valea Adanca, aceasta este tranzitata continuu de masinile de mare tonaj care aduc si preiau materiale de constructii de la depozitul respectiv. Locuitorii de aici sa plang ca, in conditiile in care strada ingusta nu este prevazuta cu trotuare, familiile cu copii mici refuza sa-si lase odraslele la joaca in exterior.

"Strada pe care locuim este foarte ingusta, nu avem trotuare, iar aproape zilnic vin zeci de masini de mare tonaj la depozit care ocupa si chiar distrug toata strada, iar pietonii pur si simplu nu au loc sa treaca pe langa ele. Trebuie sa mergi efectiv pe strada, se pune in pericol siguranta noastra si a copiilor. In zilele calduroase nu putem sa aeresim locuintele pentru ca,daca deschidem geamul locuintele se umplu de praf si nisip de la depozit. Muncitorii de aici au un limbaj foarte agresiv fata de locuitorii din zona. Aici sunt multi tineri mutati recent, care au copii mici, dar nimeni nu-si lasa copilul afara de frica sa nu pateasca ceva", a mai povestit un locuitor de pe strada Costea Voda.

Poluare fonica si cu praf in zona rezidentiala

Oamenii mai spun ca, desi au fost facute reclamatii si sesizari la numeroase institutii ale statului, nimeni nu a dispus incetarea activitatii la depozitul de materiale de constructii, asta spre disperarea iesenilor care locuiesc in zona. "Programul de functionare nu se respecta, este mereu galagie. Conform legii, intre orele 13-14 si 22-8 este program de liniste. Am facut sesizari la Primarie, dar nu s-a facut nimic, probabil patronul are relatii in Primarie. Cei de la Garda de Mediu au venit si nu au facut nimic, iar apoi au spus ca depozitul nu tine de probleme de mediu. Cei de la Directia de Sanatate Publica, cand au venit, au intrat direct in casa la domnul Petrea, nu am vazut sa faca masuratori de poluare fonica si lucruri de genul acesta. Au cerut doar extinderea unui gard de protectie, dar a fost pusa doar o plasa din plastic care umbreste blocul. Pe langa asta, acolo se face mare evaziune fiscala pentru ca masinile vin, sunt incarcate, se plateste cu bani cash si gata, nu se da o hartie sau ceva la schimb", a mai spus un locuitor de pe strada Costea Voda.
Avand in vedere faptul ca strada Costea Voda are o latime de aproximativ 4 metri, locuitorii de aici au solicitat autoritatilor montarea unor indicatoare prin care sa se interzica accesul masinilor de mare tonaj.

Vezi si: Locuiesc in vile de lux, dar traiesc un adevarat cosmar! Aceasta strada din centrul Iasului nu a fost asfaltata niciodata! Oamenii sunt disperati – FOTO, VIDEO

Firma raporteaza pierderi constante la ANAF: "Castig si eu o paine aici"

Teo Trans Company SRL, cu sediul in Valea Adanca, este administrata in acte de sotia lui Constantin Petrea, si anume Tinca Petrea. Infiintata inca din anul 2006, compania a raportat catre autoritatile fiscale pierderi constante in toti acesti ani si nu a avut niciodata profit in mod oficial. Mai mult, ultimele raportari oficiale oferite provin inca din anul 2014.

Concret, in anul 2013, firma a raportat o cifra de afaceri de 14.043 lei si o pierdere de 69.617 lei. Apoi, in 2014, a raportat o cifra de afaceri de 9.381 lei si o pierdere de 34.271 lei, iar asta cu un singur angajat in mod oficial.

"Castig si eu o paine aici. Eu nu am serviciu, sotia nu are serviciu si trebuie sa tinem copiii la scoala. Aceasta este proprietatea mea de 12 ani, cand s-au facut blocurile in jurul meu era zgomot si scandal, dar nu am spus nimic. Cei care si-au cumparat apartamente aici au vazut unde se muta. Au fost autoritati in control, nu au gasit nimic in neregula, suntem cu toate avizele si actele la zi. Nu poate fi vorba despre evaziune fiscala aici pentru ca a fost ANAF-ul in control si le-am aratat toate documentele", a spus Constantin Petrea.
In cazul SC Teo Trans Company SRL a fost inceputa la un moment dat o procedura de executare silita, iar la mijlocul anului trecut, in mai 2018, a fost facuta o poprire din partea Primariei Comunei Miroslava.

Vezi si: SCANDALOS! Toti iesenii au mancat macar o data de aici, dar nimeni nu se astepta la asa ceva. Este de-a dreptul revoltator modul in care se prepara mancarea la Simigeria Petru si Pizzeria Dopo Poco – FOTO

Primaria cauta solutii si a cerut mutarea depozitului intr-o alta locatie

Autoritatile locale sustin ca situatia de pe strada Costea Voda este cunoscuta la nivelul Primariei Miroslava, iar in momentul de fata se cauta solutii in asa fel incat locuitorii de aici sa poata convietui in liniste, iar depozitul sa-si continue activitatea, dar intr-o alta locatie.

"Stim situatia de acolo si incercam sa gasim cat mai repede o solutie in asa fel incat sa multumim pe toata lumea. Activitatea depozitului este legala, sunt autorizati sa functioneze in locatia respectiva. La insistentele locuitorilor din zona, am cerut insa celor de la firma Teo Trans Company sa isi mute punctul de lucru si activitatea intr-o alta locatie, la marginea localitatii, pentru a nu perturba linistea locuitorilor. Ei au cerut sa le mai dam termen de un an in care sa-si gaseasca o alta locatie pentru depozit. Situatia este destul de delicata aici pentru ca depozitul este acolo de multi ani pe proprietate privata, iar oamenii care s-au mutat in blocurile noi in urma cu un an stiau despre acest lcuru. Vom gasi o solutie pentru toata lumea", a declarat Dan Nita, primarul comunei Miroslava.

Comentarii
 • Rasă spurcată si zăbăloasă.
  Cand v-ati decis să faceți rată pe viață la banca si sa achiziționați un apartament acolo,nu ati vazut ca aveti depozit de materiale?!
  Sa plece omul ca sunteti voi zăbăloși?!
  Vă doresc să vă cadă la pământ blocurile la primul cutremur rasa spurcată si zăbăloasă.

  • Javra ordinara e mata ca a facut un prost ca tine. Cum sa dai tu voie ca primarie sa functioneze un depozit in zona populata? A fost mare spaga asa-i ? Daca locuiau acolo copiii tai sau mata boule? Le era bine, idiotule!?!

  • Te-ai trezit cu noaptea in cap oaie agramata sa injuri vecinii pt ca nici pe tine nici pe tac’tu nu va duce teasta la mai mult? Vai de steaua voastra de milogi, nici demni de mila nu sunteti. Mars dracului la munca leprelor si nu mai umblati cu fofarlica.

 • Majoritatea,sunteti gunoaie venite de prin județe vecine.
  Fiind complexati ca veniti din oraș mai sărac,cand ajungeți aici aveti un comportament si o răutate ieșită din comun.

  • Singurul gunoi de aici este proprietarul depozitului si mentalitatea romaneasca de ***** care o are. Apropo stii ce ti doresc? Sa ti se blocheze tot nisipul ala la rinichi, sa crapi in chinuri!

   • Dvs nu trebuia sa cumpărați apartament in zona. Toate blocurile au fost construite total aiurea: puține locuri de parcare si fără locuri de joaca. Cine v- a pus sa va mutati ,, la țară” la bloc? Depozitul de materiale era construit inainte de 2006 can m- am mutat eu asa ca , mai lăsați omul in pace!

    • Mai Teo sa iti foot tot neamul cel adormit si cel viu. Sa ti c a c neamurile si pe mă-ta in gat! Daca e moarta, na chis pe groapa ei

 • Lumea injura locatarii sau pe proprietarul depozitului. Insa locatarii sunt doar niste naivi, iar proprietarul depozitului chiar nu are nici o vina.

  Nimeni nu spune nimic despre speculantul imobiliar care a facut blocurile langa depozit.
  Nimeni nu spune nimic despre cei care au dat autorizatia de construire a blocurilor langa depozit.

 • Locatarii de la bloc reclama depozitul de materiale de constructii, ei cind au cumparat au vazut unde au cumparat. Dar ar trebui intrebati sa spuna ca nu au vazut cu cine au semnat. Au cumparat apartamentele de la o pensionara pe nume Cocea care este paravan pentru ginerele lui Manole. Cum da primaria autorizatie unei pensionare sa construiasca zeci de case si blocuri fara firma fara nimic pe persoana fizica. Cred ca nu plateste dari la stat ar trebui cineva sa verifice.

 • Foarte bine punctat. Oamenii au fost cumparatori de buna credinta, inselati de catre dezvoltator care a spus ca acolo este santier, nu depozit. Ala si-a luat banii, locatarii au ramas sa se certe cu nenea cu depozitul.Primaria cum de a autorizat? Pentru ca ei sunt primii care au stiut ca acolo este depozit. Nu s-au gandit ca vor fi probleme?

  • Ca orice primarie, binevenit este orice nou rezident. Asta inseamna bani din taxe si impozite in plus la bugetul local. Chiar daca blocul a fost construit prost sau langa o fabrica sau depozit. Interesul conteaza. Nu neaparat banul in plic, dar oh cate interese exista si de cate ori o mana a spalat pe alta. Primaria e acoperita bine mersi, e vina celor ce au cumparat acolo ca oile. Auzi, le umbreste blocul. N-au zis nimic de noapte, atunci le umbreste si acoperisul. Totusi, nimic nu e mai reconfortant decat trezitul pe la 6,30 in zgomot diesel si grohaitul manipulantilor de marfa. Drum bun catre oras, ciresari !

   • In primul rand, orarul depozitului este 8-13, 14-18. In restul timpului nu se vinde si nu se incarca sau descarca nimic. Programul este respectat. Spun asta in cunostinta de cauza.

 • Sigur,ca locatar in acest bloc ai nevoie de liniste,dar tot ei sunt vinovati,cand au cumparat nu au vazut unde si ce cumpara? Acum e tardiv.

 • Ghiolbanilor de la blocuri!#701230 are neindoios dreptate!Ati venit de prin vaslui,botosani,v-ati oplosit aici imbogatind prin credite bancare diversi smecheri de la care cumparati cu ochii inchisi ce vi se pune in troaca. Asa meritati, sa stati cu plozii inchisi in casa. Depozitul ala era acolo cand v-ati imprumutat,era vizibil. Credeati ca o sa faceti cîcatul praf, „iesenilor”. Bravo BZI pentru mediatizare, m-am binedispus de dimineata. Aia care citesc sa ia aminte si sa beleasca ochii inainte de a da banii.

  • Dupa mentalitatea multor cretini , in jurul acelui idiot cu depozitul nu trebuia sa se construiasca nimic. Vitelor, de ce nu a mers din prima in parcul industrial? Asta nu se observa? Ce cauta un depozit in zona de locuinte?
   Sa mearga cu tirul pe straduta aia, un pieton pe unde mai incape?

   • Ai pus rau intrebarea. Intrebarea care trebuie pusa: Cine i-a dat autorizatie de constructie intr-un loc unde era deja un depozit de constructii? Daca maine se ridica un bloc langa Pratiker? Cine est de vina? De vina sunt cei de la Pratiker sau cel ce a dat autorizatia sa se construasca langa el?

   • Vis- a vis de depozit este o fabrica de mobila, cherestea de la care se aude zgomot. Depozitul este de prin 2005-2006, cand in zona erau construite doar cateva case. In jurul depozitului era teren viran. Vinovat e cel care a dat autorizatie de constructie acelor blocuri, in zona de case, si la cativa metri de depozitul existent. Si ca o ironie, tot ce a insemnat pietris si nisip pt construirea blocului de alaturi a fost cumparat de la acel depozit. Plus ca accesul utilajelor de constructii pe blocul din spate, s-a facut prin curtea depozitului, pt ca boul care a construit, a facut prima data blocul de la strada, apoi nu a mai avut acces la al doilea bloc.

 • mai bine puneti mana de la mana si cumparati depozitul de materiale pate faceti un parc de joaca daca tot nu au copii pe unde se juca.

 • Tu care comentezi aici probabil “ai bani de te enervează”. “Săracii” care au luat aici apartament au făcut pentru ca a fost cea mai buna varianta pt. Bugetul lor. Dacă tu îți făceai casa (ca ai alta situație) și te bătea zilnic la cap cu zgomotul sunt sigur ca erai foarte fericit. Nu sunt doar blocuri lângă depozit momentan, sunt și case. Și la fel de deranjant este și pt cei care stau in ele.

  • Nu mai rupe **** ..au știut ce au cumpărat și indefert de nu se puteau interesa nubsabfi fost mințit de investitor..până acum nu s a plâns nimeni dar se plâng ei..

 • Nu le poți avea pe toate în viata. Ziceți mersi ca poate ați avut noroc de credite și de preț bun la apartament, poate ca prețul a fost influențat de existenta depozitului. Nu puteți obliga omul sa închidă acolo doar pentru ca v-ați dus în coasta lui. Vreți sa păreți ca sunteți din pătură de sus a societății, atunci construiți-va sau cumpărați-vă palate în vârful stâncilor și mergeți cu elicopterul la munca. Articolul asta e cu morala: după ce ca ești prost mai și semnalizezi.

 • Solutia e simpla nu va certati toti aveti dreptate,faceti cheta cumparati tot ce are omu in depozit si gata balciu daca proprietaru are intentia de a se reaproviziona nu stati pe ganduri cumparati marfa inainte sa intre in depozit cum se zice”la botu calului”asa omu face profit si voi nani in liniste pe voi

 • Depozitul este pe proprietatea lui cind el avea depozitul nu erau blocurile cel care a construit stia unde construieste nu cumva pensionara Cocea care este mare dezvoltatoare imobiliara ? Ea este doar paravan. Vedeti de la cine a-ti cumparat. Oare plateste ceva la ANAF ?
  Poate se sesiseaza din cauza acestui articol ANAF.

 • Cei care comentați ca omul cu balastiera sau depozit a fost înaintea celor care și au luat blocuri acolo. Faceți un exercițiu și gândiți-vă cum era Iași-ul acum 50-100 de ani? In loc de blocurile din cug erau grajduri de animale s.a.
  Acum, haideți sa nu ne mai dezvoltam ca nea x are acolo un grajd sau un depozit de balast.
  P.s. Pt ăștia care sunt ieșeni și credeți ca suntet miezi. Mă-ta sau bunica-ta de unde au venit? Crezi tu, asta din Iași, când pleci în București, ce morții ma-tii ești? Moldovean, nu? Mai du-te dracu.

  • Suparatule, ai scris ca un vasluian sadea. Sa te lamurim. Aia din Cioca-Boca sau aia din Grajduri sau de la Pocreaca sunt mai ieseni decat aia oplositi aici de prin Vaslui sau Botosani. Au, ca sa zic asa, alt pedigree (nu te-am injurat, sezi bland, cauta cuvantul in dictionar). Au venit, au prăsit (da, cu „s”, nu cu „ș”) si acum se prezinta drept „ieseni”. Gresit. Voi astia, marginalii cu pretentii nu aveti pedigree de Iasi. Asta e. Nu e nici o nenorocire. Aveti insa limbajul insultator la adresa celor care va spun adevarul in fata. Sau, in cazul tau, chiar supararea. Nu mai fi suparat, Suparatule. Desi adevarul supara.

   • Si daca esti Iesean, inseamna ca iti da mai multe drepturi fata de unul care a venit din provincie? Subiectul aici nu este provincia din care sunt locatarii, ci omu cu balastiera care perturba linistea acestora.
    Tu, Eu si toata Romania am invatat despre Eminescu sau toti stim cine sunt Enescu, Iorga, Dimitrie Cantemir, A. I. Cuza, Vlahuta s.a.
    Nu este despre ce oameni importanti au dat aceste judetul ci faptul ca de acolo de unde vin oamenii de azi, sunt de calitate, iar acestia aduc plus valoare societatii unde se stabilesc. Demografice, economice s.a. E un fel de globalizare (cauta pe google ce inseamna daca nu stii)

 • Toti comentati ca niste tarani ce sunteti. Bai indienilor, pe langa cei din VS, BT sunt si ieseni , mult mai ieseni ca voi care s-au mutat in zona doar ca sa mai evite galagia orasului si praful de acolo. Tu care ai casa si teren ca ti-o lasat mata mostenire din 2003 te bucuri ca nu mai stai pe drum pietruit si printre brusturi cum stateai pana sa se dezvolte zona ar trebui sa fii multumit si daca e sa acuzi pe cineva ..acuza primaria ca a dat autorizatii de constructie la mai putin de N metri de un astfel de depozit …si nu pe cei care s-au mutat acolo. Eu nu inteleg voua nu v-ar conveni ca aceasta zona sa devina itradevar o zona lipsita de poluare de orice fel ? ….. a probabil stati un pic mai departe de depozit si nu va ajunge tiruletul pe la poarta …. Primaria sa faca bine sa-i gaseasca o alta locatie si s-a rezolvat problema.

 • Unii comenteaza aiurea , in necunostinta de cauza. Din pacate nici limba romana nu o stapanesc prea bine. Probabil au nisip in cap, cumparat de la depozit.
  Nu poate oricine sa faca chiar ce vrea in tara asta, nu traim in jungla. De ce nu se duce nenea in parcul industrial? Sau langa primarie, daca tot il tin atata pe brate?

  • Dar de ce nu te duci tu la tara la tine că ești tu deștept..ii dai tu banii omului de mutare și chirie și tot ce mai trebuie ? Când e curtea.. lui și e in sat

 • De ce nu e luat nimeni la întrebări de unde au bani de blocuri sau case! Dezvoltatorii NU FAC PE NUMELE LOR CASELE! Fac pe numele la muncitori, rude, frați, părinți și uite asa se evita plata la stat! De ce ANAF nu colaborează acuma cu instituțiile Primăriei. Se știu care construiesc, au procuri sa reprezinte acei oameni băgați la înaintare? Oare PRIMĂRIA MIROSLAVA de ce nu sesizează ANAF!!! Acolo e evaziunea mareee fiscala. Imaginați-vă ca unul face cam 3 sau 4 case pe an cel puțin! Cam 100 mii euro e profitul lui FĂRĂ SA PLĂTEASCĂ LA STAT UN ȘFANȚ. dar toți îs CORUPȚI! Pai aia de la URBANISM Miroslava ii știu de toți, dar e bine și buzunarul gros!!! Alooo ANAF vrei bani, simplu, ii chemi pe aia de la URBANISM, și aia dacă nu spun închisoare pt TAINUIRE

 • Alooo Bzi!?Acest articol nu este de loc concludent. Intai sa spus ca e doar un singur angajat pe urma ca sant mai multi si agresivi pe deasupra! Apoi ca lumea face reclamatii, cand doar unul e care poarta sambetele la acest depozit! De ce nu s.au dau nume la cei care s.au plans in acest articol? De ce nu sa scris despre jignirile care se aduc mai mereu de la domnul Sebastian si consoarta sa catre administratorul depozitului, iesind mereu la balcon si injurand ca la usa cortului? Domnul Sebastian mai bine spune ce suma ai primit, nu cred ca ai face tot circul asta gratuit!Cat despre locatari, care copii? Mai mult de un caine si o pisica nu cred ca aveti! Lasa. Ti omul in pace, era inchis de mult daca erau adevarate acuzatiile care i se aduc!

  • Dl. Sebastian NU e singur! Și tu ești clar pe dinafara dacă nu ai văzut nici un copil. Sunt 4 copii pana in 3 ani doar intr-un bloc. Trebuie sa ii lăsam pe mormanele de nisip ca sa ii vezi?

   • Ionuț eu personal am mers la domnul cu depozitul cand mi. Am cumparat apartamentul nu m. Am lasat prostit de Istrate ca e santier!Domnul mi.a spus adevarulSi nu mai mergeti prin bloc sa atrage. Ti lumea sa facem plangeri peste plangeri!

    • Si eu am fost acolo inainte de a cumpara. Mi s-a explicat civilizat situatia,am inteles si am acceptat. Auzisem ca se face o cofetarie acolo, chiar am fost intrebat daca nu ma deranjeaza uneori mirosul de la laborator. Nu vad de ce lumea e asa de rea cu un investitor care face locuri de munca. Nu vad ce e deranjant in asta. E drept, am unii vecini poate diabetici care se simt deranjati, in rest e ok.

 • Ce naiba țineți partea atât la asta cu balastiera? Va ****** pe voi de parca luați și voi bani pt fiecare cupa pe care o vinde el.

 • Nea Caisa nu ii tine nimeni partea dar ce a. Ti dori sa imparta banii cu voi? ce naiba va infoiti asa? Legea e de partea lui e terenul omului!

 • Luate asa pe rand: 1.bani grei pentru camarutele alea chinuite la mama dracului. grei de cap sunt aia care se indatoreaza pentru asa ceva. 2. hartuirea este un termen mult prea nobil pentru cei ce s-au aglomerat la tara dar stau la bloc. doar nu le baga nimeni cupa in baie. 3.omul avea terenul si depozitul functiona de ani buni. nu exista motiv sa se mute pentru ca niste oameni au ales sa se mute ulterior acolo. 4. PRIMARIA a emis AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE in deplina cunostinta de cauza, eventual spaguiala. nu e ilegal sa construiesti. 5. si in final, prostii au dat banii ca sa li se permita sa se mute langa balastiera. nu aveau nici ochii inchisi, nici nu i-a fortat cineva sa faca miscarea asta. sunt belsug de apartamente in oras si chiar la tara, dar nu langa depozite. cei care au dat banii stiau ce cumpara, unde si in ce conditii. mucles acum. 6.dreptul la comentat e liber. unii mai si jignesc, insa cainii latra, caravana trece, balastiera merge.

 • Nu are nimeni nimic personal cu omul. El își face business. Singurul lucru solicitat este liniștea. Intr-adevăr este proprietatea lui și face ce vrea pe ea. Dar, trebuie o distanță cel puțin dubla între activitatea prestata de dumnealui și cea mai apropiată clădire. Deci legea nu este chiar de partea lui. A promis gard și măsuri de reducere a prafului și a zgomotului. Nu s-a întâmplat nimic…

  • Nea Caisa, ala cu blocul a construit la 5 m de gardul depozitului, ca sa ii incapa pe 800 mp de teren doua blocuri. De ce nu a construit un singur blos si la distanta dubla de gardul depozitului?

 • Pai domnul a pus plasa si cica umbreste si referitor la distanta blocul sa construit langa depozit!Distanta trebuia gandita de dezvoltator, iar despre acel gard tot de dezvoltator tine! Domnul Istrate cum procedam? Noi ne certam iar matale ai luat banii?

 • In Romania mai vezi asa ceva, balastiere intre blocuri. Nici in tarile bananiere nu vezi asa ceva. Traiasca spaguta.

 • Nu trebuia sâ cumpărați apartamente lângă terenul omului! Pe el l- ați găsit acolo! V- ați mutat în deplină cunoștință de cauză! Este un proverb din bâtrâni care spune așa: primești ariciul in casa și el, te dă afară! Noi locuim chiar lângă el și pot spune că nu mă deranjează! Iar pt cel care comenta că ne- au lăsat neamurile casa, îndemnul meu este să ne pupe profund in dos! Ne- am mutat la casă, am făcut credit, am fugit din oraș ca sa avem spațiu nu ca să ne înghesuie unii cu blocuri. Cum puii mei te poti muta la bloc la țară?! WTF!

  • Dragă ăștia sunt 95% complexati din județe vecine.
   Unde ai văzut ieșeni să se înghesuie la bloc sat?

 • Da nu Sa însemnat chiar niciunul ca e bătaie pe terenul unde e depozitul?!
  Asa de urși sunteti?!
  Asta care umbla cu imbarligatul pe la usa pentru reclamații are promisă o sumă de la un dezvoltator daca ii iese cu închiderea depozitului.
  Si sa imi spuneti si mie va rog numele complet al lui sebastian asta.
  Uei sebastian,care iti umbla șobolanii prin casă cu lacrimi în ochi după o firmitură de pâine,daca esti din județ vecin ai belit cocardelu’ cu mine.
  Am dușmănie pe boschetari de ăștia care vin tare in gura la Iași.
  Daca esti din Iași sa iti i-au familia in pvlă.

  • Pai „jmecherule” de weekend care esti tu „jmecher”. Ca sa nu zic ca esti doar un frustrat imbacsit din spatele tastaturii si te crezi zmeu. Ce ne poti face fraiere celor care suntem din provincie si suntem tari in gura? Aaaa stiu, sa ne furi boii de la bicicleta, eventual sa ne ****. La felul cum scrii, ma-ta mai bine lua anticonceptionale, sau te avorta. 🙂 ‘Te dreacu de gras frustrat.

 • Da nu Sa însemnat chiar niciunul ca e bătaie pe terenul unde e depozitul?!
  Asa de urși sunteti?!
  Asta care umbla cu imbarligatul pe la usa pentru reclamații are promisă o sumă de la un dezvoltator daca ii iese cu închiderea depozitului.
  Si sa imi spuneti si mie va rog numele complet al lui sebastian asta.
  Uei sebastian,care iti umbla șobolanii prin casă cu lacrimi în ochi după o firmitură de pâine,daca esti din județ vecin ai belit cocardelu’ cu mine.
  Am dușmănie pe boschetari de ăștia care vin tare in gura la Iași.
  Daca esti din Iași sa iti i-au familia in pvlă.

 • In articolul BZI sunt foarte multe minciuni si inexactitati. Reclamatii nu face decat un sigur locatar, Sebastian asta, care cica ar lucra la Jandarmerie. El face demersuri peste tot, ba cica l-ar deranja ba zgomotul, ba praful, ba drumul ingust. Daca un handicapat are probleme psihice, trebuie sa ii cante toti in struna? Muta-te dracului in alta parte. Cand ai cumparat apartamentul, ai vazut cu ochii tai ce ai alaturi. Ti-a facut proprietarul depozitului pe plac, ti-a facut gard inalt cu plasa antipraf, a modificat programul special sa nu te deranjeze pe tine, intre 8-13 si 14-18. Nu poate omul sa se mute de acolo, pt ca ala e terenul lui , are casa alaturi si din asta traieste el. Ceilalti nu sunt asa de deranjati, nu fac reclamatii, numai tu esti cel deranjat de toate. Mereu chemi Politia locala, Mediu, ANAF etc. O sa iti vina si tie randul.

  • Cat despre drum, reclama la Primaria Miroslava pt ca a facut drum cu doua benzi pe 5 m latime totala. Si asa e toata Miroslava si Lunca Cetatuii. Masinile de tonaj si utilajele de constructii or sa treaca pe acolo cat timp in zona se contruieste. E prea linistit si cumsecade proprietarul depozitului, ca ar trebui sa iti faca niste reclamatii pe la parchet pt hartuire si obstructionare de sa te tina numai in procese.

  • Buzdugane, scroafa proasta cu Logan, esti un mare prost si tu si socru’tau pt care comentezi. Niste handicapati care nu stiu altceva decat sa tipe cand sunt stransi cu usa. V-ati pus neamurile sa comenteze,jeguri ordinare ce sunteti? Handicapati cu 4 clase.

 • Si-a scos nenea cu depozitul toti lingaii la inaintare. Agramati cu vocabular de mahala, care nu stiu nimic altceva decat sa injure si sa ameninte. Usor marletilor. Nu va aruncati cu capul inainte.

 • Cu cat va plateste berbecul de la depozit sa mancati rahat? Ori sunteti neamurile si tovarasii care cumparati pe naspa de la depozit si inselati statul roman de bani?

 • Ce locuri de munca cretinule? Singurul care „lucreaza” acolo e hapcarul pe care il sustii si care sigur nu prea plateste taxe la stat. Altii muncesc cinstit sa castige un ban , nu fac golanii ca Petrea, javra ordinara ce esti.

 • Pentru omul salariat normal, o casă de locuit nouă și o mașină nouă sînt investițiile imobile și mobile supreme de folosință îndelungată. Cînd faci asemenea investiții chibzuiești mult și bine. Nu-ți iei casă-n țigănie sau lîngă restaurant cu nunți și nici Merț ca să-l parchezi la 3 blocuri vecine lîngă crîșmă că numai acolo e loc.

Adauga un comentariu