Actualitate

REVOLTATOR! Comerciantii din Piata Alexandru sunt amenintati de angajatii Ecopiata

Publicat: 25 sept. 2015
1
Ancheta Politiei Locale si a Sectiei 1 de Politie din Piata Alexandru cel Bun este ingreunata de angajatii Ecopiata. Speriati ca ar putea ajunge la puscarie pentru evaziune fiscala, cativa angajati ai Ecopiata i-au amenintat pe comerciantii din piata Alexandru cel Bun ca daca vor recunoaste la Politie ca nu au primit bon pentru suma platita nu vor mai fi lasati sa-si vanda produsele aici. Oamenii sunt speriati si de aceea, pana acum doar aproximativ 20 de persoane au recunoscut ca au dat bani la negru angajatilor Ecopiata. Ancheta politiei continua, iar Parchetul ar trebui sa se autosesizeze in aceasta speta extrem de clara.

Vezi si Ancheta de proportii in Piata Alexandru! Administratorii incasau bani la negru – FOTO

Comentarii
  • sunt amenintati doar cei care vand produsele proprii din gospodarii,nuu si samsari care I-au Marfa de la cug si o revand ce spunea legea 12 aia cu comertul?

  • CINE FACE ANCHETA?POLITIA LOCALA IASI?MA FACETI SA RAD?PA-I POLITIA LOCALA ESTE SUBORDONATA PRIMARIEI IASI, PRIMARIE CARE PRIN REPREZENTANTII EI, SUNT HOTI ,SA INCEPEM,GEORGEL GRUMEZA [PENSIONAR]M.A.I.HARABULA AUREL[PENSIONAR] M.A.I.POATE NOUL PRIMAR CHIRICA CARE S-A SATURAT DE GOLANIILE LUI NICHITA SA-I TERMINE.D.N.A.IASI DORMITI,AVETI CASE SI AFACERI IN IASI domnilor CORUPTI,A VENIT ZIUA PLATILOR.

  • PAI IN PIETE DOAR 10% SUNT COMERCIANTI TARANI,RESTUL SUNT SAMSARI,LA MANA A TREIA,DE ACEEA PRETURILE SUNT DE TREI ORI SAU DE PATRU ORI MAI MARI,PIATA CUG SA TRAIASCA ,PARDON ADICA DIN GRADINA,SUNT TOTI MANA IN MANA ,LUATII LA RAND INCEPAND CU CEI DE LA POLITIA LOCALA IASI.

  • Susțineți poliția națională.Sa fie doar politie națională in piețe cum a fost inainte. Doar atunci aveai cat de cât siguranță la rest si la alimente

Adauga un comentariu