Stiri si curiozitati

Revoltator! Olandezul care ar fi ucis-o pe fetita de 11 din Dambovita este un cunoscut pedofil in tara lui! Cu toate astea, politistii romani l-au lasat sa plece acasa 

Publicat: 23 sept. 2019

Potrivit ultimelor informatii, olandezul care a devenit principal suspect de uciderea fetitei de 11 ani, din Dambovita, are antecedente penale in tara de origine. 

Barbatul a ajuns in Romania pe 18 septembrie, o zi a petrecut-o in Bucuresti, iar vineri pe 20 a ajuns in Gura Sutii.

Politistii au vorbit cu suspectul la telefon cand era deja in aeroportul Henri Coanda. Ei i-au cerut coordonatele GPS pentru a putea reface traseul barbatului cand s-a aflat in Gura Sutii. El le-a transmis o parte din informatiile solicitate, dar le-a omis exact pe cele legate de disparitia fetei, in intervalul orar 17.00 – 17.20, anunta Digi24.

Masina a fost retinuta de politisti, au fost prelevate probe care vor fi duse la IML pentru a se stabili daca in masina poate fi identificat ADN-ul fetitei.

Totodata, legistii vor face si autopsia pentru a stabili care a fost exact cauza decesului copilului.

Cetateanul olandez a mai avut probleme cu legea in tara de origine. Potrivit surselor din anchete, individul figureaza in Olanda ca ar fi pedofil, anunta antena3.ro. Cu toate astea, autoritatile romane nu l-au oprit pe acesta din a se imbarca in avion.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit