Actualitate

Revoltator! Se incearca evacuarea fortata a chiriasilor din Zona Industriala! Interventie cu firme de paza la primele ore ale diminetii – FOTO

Publicat: 03 oct. 2018

In aceasta dimineata, firma de paza a societatii TEBA Industries a incercat interzicerea desfasurarii activitatii celor de la ISPAL, care isi desfasoara activitatea in cladirea din Zona Industriala.

Cei de la TEBA au vrut sa interzica fluxului de masini care isi desfasoara activitatea la societatea ISPAL tocmai pentru a le forta mana in disputa pe care o au legata de spatiu. Cu toate acestea, reprezentantii ISPAL le-au transmis ca pana cand instanta nu se va pronunta, nu au niciun drept sa le interzica activitatea. Primul termen in instanta are loc pe 19 octombrie.

Reamintim ca suprafata de teren mentionata a luat ochii mai multor rechini imobiliari, iar totul a ajuns sa se faca pe sub mana, contra a zeci de milioane de euro, la mijloc fiind un tun imobiliar de proportii. Proprietarul acestui teren este Teba Iasi Industries SA, cu sediul in Arad, administrata de catre italianul Eugenio Donato Constantini. Insa, pe fir a intrat societatea PK Ebony SRL din Bucuresti, cu actionariat suta la suta luxemburghez. In acest timp se negociaza vanzarea activelor, insemnand teren, cladiri si hale. Deja a fost semnat un precontract intre Teba Industries si PK Ebony, datat in 30 mai 2018, suma luata in calcul fiind de 28,8 milioane de euro, banii urmand a fi dati in doua rate.  

Mai multe detalii despre aceasta afacere controversata puteti citi aici.

Adauga un comentariu