Sport

REVOLTATOR. Si-au batut joc de Catalina Ponor. „Am ramas socata”

Publicat: 26 iun. 2014
1
Un adevar neplacut a iesit la iveala la un deceniu dupa Jocurile Olimpice de la Atena. Se pare ca organizatorii evenimentului, care a avut loc in urma cu zece ani si la care a participat si sportiva Catalina Ponor, si-au batut pur si simplu joc de aceasta. Mai mult, este posibil ca gestul lor sa fi afectat si alti sportivi din lume, care au fost medaliati in urma competitiei. Atunci, Catalina a castigat trei medalii de aur, una de argint si una de bronz.
Romanca a constatat, recent, ca medaliile au coclit, fiind realizate dintr-un material de proasta calitate, nicidecum din aur, argint si bronz, asa cum ar fi trebuit. Cea care si-a dat seama de intamplare a fost mama Catalinei, care are grija de medaliile si trofeele sportivei cat timp aceasta este plecata in cantonament. 
„Mi-as fi dorit sa arate impecabil. E munca mea de ani de zile si mi-as fi dorit sa o pastrez intacta. Toate medaliile din Grecia au coclit! Macar de-ar parea murdare. Imi pare foarte rau de ele. Mama mi-a spus ca cele de la olimpiada au coclit si s-au facut urate. Cand am ajuns casa, am ramas socata. Am inteles ca si fostele mele colege au medaliile coclite. Chiar si cele de la canotaj au patit la fel”, a povestit Catalin Ponor, potrivit romaniatv.net.
Adauga un comentariu