Sport

Revoluție în Liga I. Se naște o nouă forță în fotbalul românesc. Investiție de zeci de milioane de euro

Publicat: 16 mai 2020

Sepsi a trecut cu bine peste pauza impusă de pandemia de coronavirus care a oprit sportul mondial, iar clubul din Liga I se mândrește că n-a fost afectat de criza financiară.

„Salariul pentru luna februarie a fost achitat în avans pe 16 martie, de obicei plățile se fac pe 25 ale lunii, pentru aprilie la fel, s-a plătit în 22, deci în privința asta jucătorii au avut liniște financiară. Aici avem o problemă toate cluburile din Liga 1, în ceea ce privește încasările de la sponsori. Fiind blocată economia, atât în România, cât și în Europa, e o perioadă în care nu vom încasa. Ceea ce am atras la Sfântu Gheorghe pentru infrastructură sunt bani pe proiecte de la guvernul maghiar.

Nu avem o casă de pariuri pe tricouri, ceea ce zic eu că e un lucru important. O să vedeți că la Sfântu Gheorghe, având în spate o infrastructură deosebită, sperăm să finalizăm și stadionul până în primăvara anului viitor, o academie la care avem destui copii. Asta îmi doresc pe viitor, ca la Sfântu Gheorghe să ne asigurăm venituri și din vânzări” , a declarat managerul lui Sepsi, Cornel Șfaițer, la Telekom Sport.

Stadion nou în Liga I, cu bani de la Guvernul Ungariei

Deși conducerea lui Sepsi și-ar fi dorit să inaugureze noul stadion în acest an, lucrările de finalizare au fost amânate pentru 2021. Oficialii lui Sepsi au arătat câteva imagini spectaculoase cu noua arenă din Sfântu Gheorghe. Cu bani de la Guvernul Ungariei, echipa din Sfânu Gheorghe își construiește o nou arenă. Aceasta va avea 8.000 de locuri și ar urma să fie inaugurată în noiembrie 2021
Adauga un comentariu