Bursa Barfelor

Rezervă din spital, renovată pe repede înainte pentru ca senatorul să poată fi internat în lux

Publicat: 05 aug. 2022

La final de rubricuță, babele vă povestesc câte ceva despre marele sinator Arăgăzel Pompa. De ceva vreme, sinatorul pare că a avut niște stări de rău, iar acum câteva zile a ajuns la spetal. Cică au fost scoși pacienții dintr-o rezervă, s-a văruit, s-a schimbat mocheta, s-a instalat Netflix pe televizor și s-au schimbat și obiectele sanitare din baie, că, deh, vine domn’ sinator la tratament. Apăi, bre, senatoare, oare n-ar trebui să te fi internat tu la spetalul din Lețcani, ăla pe care ai aruncat meleoane de euro? Să vezi și tu cum e să stai cu 10 în salon, să vezi cum mor oameni lângă tine, să țipi și să nu vină nimeni să-ți aducă ceva? Oare cum ar fi? Acum e boierie la Lețcani, e cald, nu e ca astă iarnă, când nici nu știai de ce mor pacienții, de frig sau de covid? Deh, Arăgăzele, de unde să știi tu… Fă-te sănătos că bine nu poți fi!
Comentarii
  • Pai hai sa-l internam la Spiridon, ii dam lista cu medicamente de cumparat si pt anestezie o tigaie in cap si ca analgezie postoperator putem incerca niste palinca, e buna si la dezinfectat plagile, chiar am putea deschide un chiosc la poarta cu tuica si derivate in scop medical.
    Poate se trezeste si Alexe care l-a sustinut si Timofte si toti ceilalti care macar in ceasul 12 ar putea sa renunte la cretinismele politice de bahlui si sa- l schimbe pe idiot.

Adauga un comentariu