Actualitate

#REZISTENTII, in razboi total: Liberalii, acuze la oamenii lui Dan Barna

Publicat: 22 aug. 2019

Deputatul PNL Florin Roman sustine ca reprezentantii USR Alba au publicat contracost un articol calomnios la adresa sa. Materialul a fost publicat in presa locala si preluat pe pagina de Facebook a organizatiei USR din judet.  Conform materialului preluat de presedintele USR Alba, Beniamin Todosiu, apropiati ai lui Florin Roman ar fi beneficiat in mod dubios de contracte pe bani publici. „Florin Roman are gura mare, dar, in realitate, e la fel de „mic” in ceea ce priveste transparenta ca ceilalti politicieni.”, a declarat Beniamin Todosiu.

Un jurnalist il ataca dur pe Dacian Ciolos: A avut legaturi cu Securitatea

„Cei de la USR Alba au publicat contracost, in presa locala si pe pagina lor de Facebook un articol calomnios, in care sugereaza ca as fi un penal. Mai mult, amesteca numele si imaginea mea cu un simplu membru PNL, din cei peste 8000 cati sunt in Alba, care a derulat contracte cu statul, insinuand ca suntem apropiati desi nu suntem nici rude, nici amici si nici altceva. Am vazut multe tampenii la viata mea, dar asta le intrece pe toate. Ma mir ca nu m-au facut apropiat cu criminalul de la Caracal, doar pentru ca traim in aceeasi tara. Prin urmare, voi da posibilitatea oamenilor noi, cu naravuri vechi sa isi sustina povestea in instanta. Ca sa invete macar ce inseamna responsabilitatea!”, a scris Florin Roman.

Deputatul PNL a dat tonul acuzatiilor in urma cu cateva zile cand a sustinut ca Dan Barna ca ar fi incasat peste 600 000 de euro din contracte cu guvernul PSD. Replica a venit miercuri sub forma unui comunicat de presa al USR Alba care a fost insotit de o imagine cu Florin Roman si mentiunea #farapenali.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit