Eveniment-Social

Rezultat financiar pozitiv pentru o institutie publica

Publicat: 06 ian. 2014

Spitalul Municipal de Urgenta Pascani a inceput noul an cu o rezerva financiara de aproximativ 5.500.000 lei in cont. Conform managerului unitatii medicale, dr. Costica Panzaru, anul 2014 se anunta a fi un an pozitiv din punct de vedere financiar. „Avem in contul spitalului 55 miliarde de lei vechi. Pe langa aceasta suma mai avem in stoc medicamente in valoare de 8 miliarde de lei vechi, materiale sanitare in valoare de 4 miliarde de lei vechi si reactivi de 3 miliarde de lei vechi. Putem spune ca am finalizat cu bine anul 2013 si ca am inceput cu bine, cel putin financiar, noul an”, a declarat managerul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani, dr. Costica Panzaru.

Acesta a mai precizat faptul ca in aceasta perioada demareaza o serie de proiecte importante pentru unitatea spitaliceasca. Este vorba despre reabilitarea unor sectii si modernizarea lor, cat si despre implementarea proiectului pistei de aterizare pentru elicopterul medical. „Am primit aviz pozitiv din partea autoritatilor pentru culoarul de zbor si urmeaza sa scoatem documentatia la licitatie pe SEAP. Speram sa nu intampinam probleme la licitatie”, a mai spus Panzaru.

Acesta a mai precizat faptul ca in primele zile ale noului an, numarul prezentarilor in Compartimentul de Primiri Urgente a fost intr-o continua crestere. In zilele de weekend, acestea aproape ca s-au dublat comparativ cu garzile normale. Principala problema a fost aceea ca pacientii si-au neglijat tratamentul in zilele de sarbatoare si astfel, dupa excesul de mancare si consum de bauturi alcoolice, au intampinat probleme de sanatate.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit