Local

Rezultate catastrofale la concursul de vanzator de bilete la RATP

Publicat: 24 feb. 2011
1

Dezastru la concursul pentru ocuparea unui vanzator de bilete organizat de Regia Autonoma de Transport Public (RATP) Iasi. Numarul mare de participanti care au dorit sa ocupe unul din cele 10 posturi nu a insemnat neaparat si un succes la examenul propus de sefii institutiei. Cele 59 persoane admise la examen au picat pe capete la cele noua subiecte ale testului dat de specialistii RATP. Doar 11 persoane au reusit sa treaca de baremul minim de 7 puncte din 10 posibile. „Au fost lucrari foarte slabe, unii concurenti venind, probabil, la noroc. Am avut concurenti care nu au luat nici un punct, altii cu rezultate de 0,2 sau 0,5 puncte, ceea ce inseamna o slaba pregatire. Acestia trebuia sa fi citit macar bibliografia, sa stie cum se elibereaza un abonament zonal, care sunt traseele din oras sau cunostinte minime de gestiune. Ei au avut de facut opt subiecte a cate 1 punct si o problema care avea o valoare de 2 puncte. Aici trebuiau sa stie cat costa abonamentele si sa faca operatii de inmultire si adunare. Multi nici nu au mai facut-o”, a declarat Adrian Mihai, purtatorul de cuvant al RATP
Conform acestuia, cele 11 persoane care au trecut de testul scris vor fi chemate la a doua proba, si anume interviul. Acesta va avea loc marti, 1 martie, la sediul RATP.
Cele 10 posturi de vanzator la tonete au fost scoase la concurs dupa ce mai multi ai Regiei s-au pensionat sau au plecat benevol din unitate.

Adauga un comentariu