News Flash:

Rezultatele admiterii 2013, la Universitatea Cuza - VEZI DETALII

22 Iulie 2013
3532 Vizualizari | 0 Comentarii
• Universitatea Cuza a publicat, inca de ieri, primele rezultate ale sesiunii de vara din cadrul admiterii 2013 • La fel ca in ultimii ani, ultimele medii de intrare pe locurile bugetate la cele mai importante facultati au scazut semnificativ • La Agronomie si la Politehnica, inscrierea candidatilor continua pana pe 25 iulie, respectiv 31 iulie • De asemenea, la UMF, inscrierea s-a finalizat, urmand ca testul grila sa aiba loc în data de 24 iulie

Peste un sfert din cele 15 facultati de la Universitatea Al. I. Cuza (UAIC) au facut publice, inca de ieri, rezultatele admiterii. La Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice, cea mai mica medie de admitere la buget a fost 6.15, la specializarea Filosofie, iar cea mai mica medie de admitere la taxa, 8.73, a fost inregistrata la specializarea Stiinte ale Comunicarii. La Facultatea de Geografie si Geologie, cea mai mica medie de admitere la buget a fost la specializarea Geologie - Inginerie geologica, unde s-a intrat cu media 7.45, in timp ce la taxa, cea mai mica medie a fost inregistrata la Geologie - 5.96. La Facultatea de Chimie, ultima medie de admitere la buget a fost 7.80. In ceea ce priveste ultimele medii la taxa, acestea au fost 9.00 la Chimia si biochimia heterociclurilor si 9.30 la Chimia mediului si siguranta alimentara. La studii universitare de masterat, ultimele medii la buget au fost 7.99, la Chimia si biochimia heterociclurilor, si 7.99 la Chimia mediului si siguranta alimentara.

De asemenea, si Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) a afisat rezultatele. La Stiinte Economice, media minima la buget, la zi, a fost 8.21, in timp ce media minima la taxa a fost 6.00. La Stiinte Administrative, media minima la buget, la zi, a fost 7.21, iar la taxa a fost 6.00. La Invatamant la Distanta (ID), media minima de intrare a fost de 6.07, respectiv 6.00. Dincolo de toate acestea, febra admiterii la cele mai importante universitati de stat iesene continua. La Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Ion Ionescu de la Brad (USAMV), sesiunea se va incheia abia pe 25 iulie, iar la cea Tehnica (UTI) Gheorghe Asachi, pe 31 iulie. Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Grigore T. Popa a facut publica situatia finala a inscrierilor din acest an pentru studii universitare de licenta. Astfel, la Medicina generala s-au inscris 1.090 de candidati, la Medicina Dentara - 338 de persoane, la Farmacie - 241, la Tehnica Dentara - 146, la Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare s-au inscris 206 candidati, la Nutritie si Dietetica - 37, la Asistenta medicala generala - 309, iar la Bioinginerie s-au inscris 186 de candidati. Aici, testul grila va avea loc în data de 24 iulie.

VEZI PRIMELE REZULTATE ALE ADMITERII 2013 LA UAIC

VEZI REZULATELE ADMITERII LA FEAA
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

uaic rezultatele admiterii admitere taxa feaa usamv umf candidati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2520 (s) | 24 queries | Mysql time :0.125783 (s)