Actualitate

Rezultatele celei de-a doua EXPERTIZE INML: Cui apartin oasele gasite in liziera de langa padurea din Caracal

Publicat: 18 sept. 2019

Specialistii din cadrul INML au comunicat rezultatele celei de-a doua analize a oaselor gasite in liziera din padurea Caracal, oase despre care Gheorghe Dinca sustine ca ar fi ale Luizei Melencu. Nici de aceasta data expertii INML nu au reusit sa identifice un ADN, insa se mentine primul rezultat, conform caruia oasele sunt ale unei fete cu varsta cuprinsa intre 15 si 19 ani. Un lucru este cert, oasele nu apartin Alexandrei Macesanu.

Primele precizari din partea DIICOT in urma reconstituirii crimelor lui Gheorghe Dinca

"Biroul de Informare si Relatii Publice din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este imputernicit sa aduca la cunostinta opiniei publice urmatoarele: La data de 18.09.2019, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul final de expertiza medico-legala antropologica asupra fragmentelor osoase gasite cu ocazia conducerii in teren a inculpatului Dinca Gheorghe la data de 05.08.2019, in zona de liziera de padure amplasata pe terenul statiunii de cercetare si dezvoltare agricola Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate si ridicate.

Din concluziile raportului de expertiza rezulta faptul ca, fragmentele osoase si fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimeaza varsta biologica la momentul decesului de circa 15-19 ani. Resturile scheletale si dentare identificate in liziera padurii statiunii agricole Caracal provin de la o alta persoana decat cea descoperita la data de 26.07.2019.

De asemenea, la aceeasi data, Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrala raportul final de expertiza medico-legala antropologica asupra fragmentelor osoase descoperite in toate perimetrele cercetate in locuinta inculpatului si a excavatiilor efectuate in incinta imobilului, in perioada 12.08.2019 – 28.08.2019. Din concluziile acestui raport rezulta faptul ca intregul material osos examinat este de origine animala", anunta DIICOT.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit