Cancan

Rică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce a pățit fostul fotbalist

Publicat: 02 feb. 2021
Rică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate Ce a pățit fostul fotbalist
Rică Răducanu

Nici bine nu s-a acomodat după externare, el având noul coronavirus, că Rică Răducanu întâmpină noi probleme de sănătate. Afecțiunea pe care o are acum îl împiedică să respire corect iar medicii au recomandat operația. Acum fostul mare portar al Rapidului s-a internat din nou urmând să suporte o intervenție chirurgicală care să-i rezolve problema.

Rică Răducanu se confruntă cu unele probleme de respirație! Ajuns din nou în spital, cadrele medicale au dat verdictul: are nevoie de operație! Fostul mare portar al Rapidului trece prin clipe grele în ultima perioadă. După ce a fost internat în spital din cauza coronavirusului, acum fostul fotbalist are nevoie de o operație.

Rică Răducanu, noi probleme de sănătate

Acesta nu s-a simțit deloc bine în ultima vreme și a întâmpinat o dificultate în respirație. Astfel, a ajuns din nou pe mâna medicilor, aceștia constatând că are nevoie de o operație. Mai exact, fostul sportiv are dureri din cauza unui furuncul nazal.

Medicii au decis că are nevoie imediat de o intervenție chirurgicală! Culmea, totul se întâmplă la câteva zile distanță după ce a fost externat din spital. Acesta a primit tratament de specialitate după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Din fericire, Rică Răducanu a făcut o formă ușoară a bolii și nu a avut alte complicații.

Soția lui Rică Răducanu are mari probleme

Rică Răducanu și soția lui au ajuns amândoi la spital, fiind infectați cu coronavirus. Bărbatul a mărturisit în timpul unei emisiuni TV faptul că soția lui are și alte probleme de sănătate, starea ei nefiind una tocmai bună. Astfel, partenera de viață a fostului fotbalist a fost internată la Terapie Intensivă.

Bărbatul spune că de la început starea lui de sănătate a fost mai bună decât a soției, aceasta confruntându-se cu dureri musculare sau de oase. Totodată, fostul sportiv a explicat că la spital este îngrijită mai bine și nu o poate aduce acasă, ea fiind mai „bolnăvioară”.

„De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase… Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără… îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a explicat Rică Răducanu, într-o emisiune TV.

Iar cum o nenorocire nu vine niciodată singură, acum Rică Răducanu se confruntă cu noi probleme de sănătate…
Adauga un comentariu