International

Rick Wiles, antivaccinist înrăit, este internat în stare gravă din cauza COVID-19

Publicat: 03 iun. 2021
Rick Wiles îmbrăcat în costum
Rick Wiles, realizatorul unui talk show-show de extremă dreapta și anti-vaxxer

Rick Wiles, realizatorul unui talk show de extremă dreapta și anti-vaxxer, este internat în stare gravă la spital din cauza COVID-19. Recent, bărbatul declarase că vaccinurile sunt menite să elimine „oamenii proști”.

Rick Wiles anunța, în rumă cu o lună, că nu se va vaccina niciodată. Cu toate acestea, site-ul său, TruNews, a transmis în acest weekend că realizatorul TV a fost inetrnat, de urgență, la spital, unde i s-a administrat oxigen.

Site-ul TruNews a publicat, de nenumărate ori, tot felul de teorii ale conspirației ale unor persoane considerate rasiste, antisemite, homofobe şi islamofobe. De asemenea, potrivit site-ului, fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama este „un demon din iad”, Rick Wiles obișnuind să afirme că Obama „a sodomizat spiritual națiunea”.

Rick Wiles considera că vaccinurile vor provoca un genocid. Acum este internat cu COVID-19

Rick Wiles era de părere că vaccinurile sunt folosite pentru a ucide sute de milioane de oameni, anunțând că nu se va vaccina niciodată.

„Nu mă voi vaccina”, spunea Wiles.

„Voi fi unul dintre supraviețuitori. Voi supraviețui genocidului … Singurul lucru bun care va ieși din asta este că mulți oameni proști vor fi uciși. Dacă vaccinul va elimina o mulțime de oameni proști, ei bine, vom avea o lume mai bună”, spunea Wiles.

Transmisia TruNews a fost suspendată brusc săptămâna trecută, spunând  că „se confruntă cu un focar de gripă și COVID în rândul unor angajați și rude ale acestora”. În aceeași zi, reprezentanții site-ului au anunțat că Rick Wiles a fost infectat și a avut nevoie de spitalizare, potrivit news.yahoo.com.

Și Dana Budeanu a afirmat că nu se va vaccina niciodată. Cu toate acestea, creatoarea de modă nu este o antivaccinistă.

Dan Budeanu: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dana Budeanu a anunțat, la Antena 3, că nu se va vaccina niciodată, dar spune că nu este împotriva vaccinării, nu este o antivaccinistă, așa cum s-a tot vehiculat.

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala.

Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a spus Dana Budeanu.

Recent, Dana Budeanu a afirmat că pandemia de coronavirus s-a terminat. Astfel, ea a fost întrebată de ce consideră că nu mai este vorba de o pandemie, iar aceasta a răspuns pe loc:

„Nu cred, sunt convinsă. Pandemia, sau mă rog, eu am numit-o mascaradă la nivel mondial, este pur şi simplu o regie făcută din pix. Nu spune nimeni că nu există nu ştiu ce virus, există foarte mulţi viruşi. Nu spune nimeni că nu mor oameni. Mor foarte mulţi oameni. Au fost ani în care au murit mult mai mulţi oameni, de mult mai multe afecţiuni.

(…) Eu am afirmat că eu cred, că prin această boală au trecut jumătate dintre români. În momentul în care au trecut jumătate dintre români, bineînţeles, nu mai putem vorbi despre nicio pandemie, nu? Că suntem 50% imunizaţi, deci se termină. S-a atins imunizarea aia în masă, sau cum nu numeşte, şi gata! Nu sunt 50%. Sunt 29% de români care au trecut prin această boală, conform acestui studiu, realizat perfect.

Studiul este realizat totuşi, de o companie din România, companie care a testat cel mai mult în acest an. Cel mai mult, da? Studiul este 100% real. 29% dintre români au trecut prin boală. Atenție, fără cei spitalizați. În studiu, nu sunt trecuți cei spitalizați, ăia sunt în plus, deci probabil ajungem la un 33-35%. M-am uitat pe cifrele care au fost publicate de către oficialităţile care ne-au informat, că prin boală au trecut 5%.

Adauga un comentariu