Magazin

Rihanna a inchis un restaurant cu doar 7.000 de lire

Publicat: 10 iul. 2012
1

Fitele si pretentiile marilor dive te lasa cu gura cascata uneori. Din aceasta categorie face parte si Rihanna, care a cerut atat de multa mancare de la un anume restaurant cu specific portughez din Londra, incat managerul a hotarat sa inchida localul pentru restul zilei.

Dupa un concert sustinut in capitala Marii Britanii, cantareata s-a hotarat ca vrea sa incerce toate felurile de mancare pregatite de bucatarul de la „Nando„, un restaurant local.

Rihanna a cerut totul din meniu si a cerut ca mancarea sa ii fie livrata in cabina ei personala. Se zvoneste ca toata comanda a costat in jur de 7000 de lire sterline”, a spus o sursa.

Totusi, mancarea nu era toata pentru ea! Conform unei surse, artista a impartit mancarea cu cel putin 90 de persoane, aflate in subordinea ei pe timpul turneului.

Rihanna si-a lansat primul material discografic in 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale, „Umbrella”, „Take a Bow” si „Disturbia”. Inainte de „Loud”, lansat in 2010, cantareata a lansat albumul „Rated R”, in noiembrie 2009. Albumele sale s-au vandut in peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu noua premii Grammy.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu