Celebritati

Rihanna da cartile pe fata! Viseaza la casatorie si copii

Publicat: 11 iun. 2019
6

Rihanna i-a acordat un inteviu actritei Sarah Paulson, alaturi de care a jucat in Ocean’s 8. In cel mai recent numar al publicatiei Interview Rihanna a vorbit despre munca sa, despre planurile de viitor dar si despre relatia pe care o are cu mostenitorul unei afaceri de peste 2 miliarde de dolari, Hassan Jameel. Vedeta a confirmat ca este indragostita si isi doreste sa intemeieze o familie, alaturi de iubitul ei.

„In ultimii ani am inceput sa realizez ca este nevoie sa iti faci timp pentru tine pentru ca sanatatea ta mintala depinde de acest lucru”, spune Rihanna. 

Vezi si: Iata cum a ajuns Rihanna cea mai bogata cantareata din lume!

„Daca nu esti fericita, nu vei fi fericita chiar daca vei face lucrurile pe care adori sa le faci. Nu mi-am dorit niciodata ca munca mea sa mi se para o indatorire. Cariera este scopul meu si ar trebui sa fie lucrul care ma face fericita”.

„Am inceput o relatie noua si conteaza pentru mine. Mi-am zis ca trebuie sa imi fac timp pentru asta. Asa cum am grija de afacerile mele, asa trebuie sa am grija si de relatie. Am inceput sa ma retrag cate doua, trei zile, din cand in cand. Pe calendarul meu exista acum infamul P, ceea ce inseamna zile personale. Este un lucru nou”.

Vorbind despre relatia cu Hassan Jameel, care a debutat in urma cu doi ani. Rihanna i-a confirmat lui Paulson ca „bineinteles” ca este indragostita. Intrebata despre casatorie, Rihanna a spus: „Numai Dumnezeu stia asta. Noi facem planuri si Dumnezeu rade, nu-i asa?”

In interviu, Rihanna a mai vorbit si despre dorinta ei de a-si intemeia o familie, spunand ca vrea sa devina mama „mai mult decat orice in viata”.

 

Adauga un comentariu