Magazin

Rihanna este femeia anului 2011

Publicat: 27 iul. 2011
1

@ Rihanna a fost desemnata Femeia Anului de editorii editiei italiene a revistei Vogue, care au dorit sa o recompenseze astfel pentru implicarea în diverse actiuni caritabile, cariera din muzica pop, dar si pentru capacitatea de a face fata problemelor din viata personala

Editorii revistei au luat in considerare mai multe aspecte cand au desemnat cantareata femeia anului: cariera muzicala, implicarea in actiuni caritabile si felul in care s-a descurcat cu problemele din viata personala.
Rihanna, care a aparut pentru prima data pe coperta acestei reviste în septembrie 2009, s-a implicat în cateva campanii internationale de constientizare a populatiei în privinta cancerului mamar si a foametei. Artista s-a implicat, totodata, într-o alta campanie, de gasire a unui donator de maduva pentru Jasmina Anema, o tanara admiratoare a ei care suferea de leucemie.
Rihanna si-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single care a ocupat primul loc al topurilor a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” si „Disturbia”. Inainte de „Loud”, lansat anul trecut, cantareata a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vandut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar ea a fost recompensata cu noua premii Grammy.
Cantareata a avut o relatie turbulenta, marcata de scandaluri si violente, cu rapperul american Chris Brown. Totodata, artista nascuta în Barbados a declarat într-un interviu recent ca dependenta de droguri a tatalui ei, Ronald Fenty, i-a marcat copilaria. „Independenta, energica, tanara Robyn Fenty, în varsta de 23 de ani, este Femeia Anului, nu doar prin virtutea numerelor si a cifrelor din clasamentele muzicale, ci, mai ales, pentru personalitatea ei blanda si pentru spiritul ei de luptatoare. Acelasi spirit a adus-o din Barbados pana în fruntea topurilor muzicale si a ajutat-o sa îsi construiasca singura o cariera stralucita, devenind recent ambasadoare a brandului Armani”, se afirma în comunicatul emis de Vogue Italia.
„Ea a reusit sa îsi construiasca o cariera, în ciuda faptului ca multe tragedii i-au afectat viata privata: de la dependenta de cocaina a tatalui ei, la episodul violent din 2009, cand a fost agresata de iubitul ei de atunci, Chris Brown”, au declarat editorii italieni de la Vogue.

Adauga un comentariu