Actualitate

Rihanna, goala pe coperta albumului Unapolgetic

Publicat: 11 oct. 2012
Dupa Christina Aguilera, Rihanna pozeaza goala pentru coperta noului album: Unapolgetic. Cantareata ne lasa sa o admiram plina de cuvinte adaugate peste zonele cheie ale corpului sau.
Nu stim daca devine un trend insa… America se dezbraca! Dupa Aguilera care apare goala, acoperita de par pe sani si de nimic in partea de jos semanand cu Eva, Rihanna isi pune sexualitatea in valoare pe coperta noului material ce va fi lansat la un an distanta de cel mai recent CD al sau, Talk That Talk.
Rihanna si-a numit noul album "Unapolgetic" desi titlul initial era "7 World Wonders". Ulterior a fost schimbat in "SEVEN" iar acum s-au decis in ceva sugestiv si logic: Unapolgetic si probabil ca ne lasa sa intelegem ca materialul este un efect secundar a ceea ce i s-a intamplat pana acum iar faptul ca e atat de sexy e doar unul dintre ele.
Primul single ce promoveaza noul concept este "Diamonds" si a debutat pe primul loc in topurile din Franta si UK unde a numarat deja alte sase piese no.1! RiRi este un fenomen!
"Unapolgetic" vine intr-un perioada foarte buna pentru Rihanna deoarece conduce nominalizarile American Music Awards 2012 de unde va ridica niste trofee, cu siguranta. Pe langa asta, este cea mai indragista artista pe Facebook, singurul care se afla deasupra ei este Eminem.
Insa ce ne bucura cel mai tare, chiar daca e frumoasa si are sex-appeal la fel de mult cum Lady Gaga are ciudatenie, este faptul ca a invatat sa cante impecabil!


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit