Magazin

Rihanna RISCA sa isi PIARDA toti fanii! Iata de ce exista aceasta posibilitate

Publicat: 14 aug. 2016
1
Rihanna va concerta duminica, 14 august 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti, in cadrul festivalului „Zutopia Music Festival 2016„, unde este asteptata de peste 50.000 de fani. Inainte de a ajunge in Romania, faimoasa artista din Barbados s-a oprit in Ungaria, unde a participat la cel mai mare festival din Ungaria, denumit „Sziget – Insula Libertatii„, care are loc pe Insula Obudai din Budapesta, oamenii declarandu-se dezamagiti de prestatia acesteia. Fanii acesteia si-au exprimat dezamagirea pe internet pentru ca artista ar fi fost platita cu nu mai putin de 1.000.000 de dolari ca sa faca atmosfera la Festivalul Sziget, ajungand astfel sa fie cel mai scump platit artist al evenimentului cu cea mai oribila prestatie.

Vezi si Reactia Rihannei dupa atentatul de la Nisa. Celebra cantareata se afla in oras in momentul atacului

 
„Show-ul a fost un mare esec. Mai intai a decis sa inceapa spectacolul cu 30 de minute mai tarziu, desi stia ca are voie sa cante doar pana la ora 23.00. Asa ca show-ul a durat doar 60 de minute (…). Din cauza acestei intarzieri toate cantecele ei au fost de aproximativ 1.5 minute si a sunat de parca era un mixtape al hiturilor ei. A purtat o singura rochie pe tot parcursul show-ului si oamenii spuneau ca arata ca un om al nisipului sexy din Star Wars”, povesteste un fan dezamagit.
In majoritatea timpului Rihanna nici nu se deranja sa tina microfonul langa gura, iar 80% din show doar imita ca ar canta, mai spun fanii, precizand ca artista a reusit chiar sa-i jigneasca pe oamenii din Ungaria, cand a inceput sa cante melodia refacuta dupa „Dragostea din tei”, cantec al trupei romanesti O-Zone. Ungurii au fost atat de suparati, incat doar un sfert dintre ei au mai ramas pana la finalul prestatiei artistei din Barbados. Restul au plecat sa gaseasca un alt spectacol mai bun la festival. Interpretarea ei a fost considerata cel mai prost show din ultimii 13 ani, desi a fost cel mai scump artist adus vreodata la acest festival.
Adauga un comentariu