Diete si regimuri

Rihanna isi mentine silueta cu dieta Atkins: ce presupune

Publicat: 13 feb. 2020
Rihanna si dieta Atkins

Rihanna si dieta Atkins. În ciuda stilului său de viață epuizant, cântăreața reușește să isi păstreze linia. Silueta sa tonifiată o datorează unei practici regulate a sportului, dar și dietei Atkins. Principiul este să elimini carbohidrații (orez, pâine, fructe, leguminoase, dulciuri, băuturi zaharoase și alcoolice) și să consumi proteinele după bunul plac. În meniu: carne, pește, fructe de mare, ouă, lactate neindulcite și brânză săracă în grăsimi. Procesul este chimic: lipsit de carbohidrați, organismul își va atrage astfel energia din grăsimi.

Rihanna si dieta Atkins. Ce crede Jean-Michel Cohen, nutriționist francezm despre aceasta dieta

Cel mai mult, dDieta Atkins vă permite să pierdeți în greutate rapid, între 2 și 4 kilograme în primele săptămâni, fără să simțiți foame, deoarece se știe că proteinele dau senzația de sațietate.

Contra: Cu toate acestea, funcționarea sa se bazează pe principiul deficiențelor și lipsa zaharurilor, a vitaminelor, a sărurilor minerale și a fibrelor poate cauza, prin urmare, oboseală și constipație. Apăruta în anii 70, dieta Atkins este foarte controversată și puternic descurajată de profesioniști. Mulți nutriționiști au considerat că este periculoasa pentru sănătate, în special din cauza aportului mare de grăsimi (conținute în proteine) care prezintă riscuri pentru artere și inimă, precum și o doză excesivă de colesterol.

Adauga un comentariu