Local

Risca sa-si petreaca urmatorii ani din viata dupa gratii, dupa ce au fost prinsi la furat

Publicat: 22 mai 2019
1

Politistii ieseni au identificat doi tineri, banuiti de comiterea a trei fapte de furt calificat. Acestia au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore. Politistii din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Rurala Ciurea au identificat un tânar, de 29 de ani, si un alt tânar, ambii din comuna Ciurea, banuiti de comiterea a trei fapte de furt calificat.

Vezi si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Din cercetarile efectuate pâna în prezent, s-a constatat faptul ca, în noaptea de 17 spre 18 martie, acestia ar fi patruns în curtea unui barbat, de 36 de ani, din comuna Ciurea, si ar fi sustras mai multe bunuri (un motofierastrau, o boxa portabila, un rucsac, 2 litri de ulei, 2 litri de benzina, o secure).

Vezi si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

De asemenea, în noaptea de 20 spre 21 aprilie, acestia ar fi patruns într-un imobil situat în comuna Ciurea, apartinând unui barbat, de 39 de ani, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (o drujba, un aparat de sudura, articole pentru pescuit), cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei. În aceeasi noapte, cei doi tineri ar fi patruns într-o unitate de învatamânt, aflata în renovare, situata în comuna Ciurea, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (un aparat de sudura, trei polizoare, o masina de taiat gresie, o bormasina, o drujba).

Vezi si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Prejudiciul a fost recuperat partial. În baza probatoriului administrat în cauza, la data de 21 mai, cei doi tineri banuiti de comiterea faptelor au fost retinuti de politisti, pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, fiind introdusi în Arestul I.P.J. Iasi. Acestia urmeaza sa fie prezentati, cu propuneri legale, Parchetului de pe lânga Judecatoria Iasi. Cercetarile continua.

Adauga un comentariu