Frumusete

Riscurile folosirii produselor autobronzante

Publicat: 10 dec. 2010
7

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi si tot mai multi dintre noi pleaca in concedi. Bineinteles ca orice femeie isi doreste acum un bronz frumos, uniform si sanatos. Cum timp pentru plaja nu prea se gaseste inainte de concediu, apelam la o varianta rapida: autobronzantele. Acestea sunt destul de usor de folosit, avand instructiuni clare pe ambalaj. Insa, de multe ori se mai intampla si mici accidente. Iata cum le puteti evita sau remedia.

Bronz neuniform

Este destul de neplacut sa ajungeti la acest rezultat dupa ce ati aplicat autobronzantul. Pentru a preveni aceasta problema, trebuie sa pregatiti epiderma. Cu doua, trei zile inainte de aplicarea produsului, epilati-va, exfoliati pielea si folositi o lotiune cu proprietati de hidratare intensa. Crema autobronzanta trebuie intinsa cat mai uniform, insistand in zona coatelor, in spatele genunchilor si pe gat. Daca folositi pentru prima data un astfel de produs, alegeti o lotiune cu textura fluida, care sa se aplice repede si uniform.

Culoarea morcovului

Aceasta problema poate fi prevenita daca alegeti un produs de culoare medie. De asemenea, puteti combina autobronzantul cu o crema hidratanta. Dar, mare atentie, pentru ca daca acest amestec nu are parti egale din fiecare produs, pot aparea pete de culoare.

Durabilitate scazuta

Pentru a preintampina acest efect, trebuie sa tineti cont de cateva reguli. Dupa aplicarea produsului, nu faceti dus, nu va epilati si nu mergeti la piscina. Asteptati cateva ore pana sa intrati in contact cu apa si macar doua zile pana sa va epilati, in cazul in care nu ati facut-o inainte.

Maini portocalii

Acest lucru se va intampla invariabil. Puteti evita colorarea mainilor daca purtati manusi din latex. Poate ingreuna putin aplicarea produsului, dar scapati de culorea portocalie de pe maini. Daca totusi alegeti sa nu folositi manusi, trebuie sa va spalati pe maini foarte des, dupa ce ati aplicat produsul.

Haine si asternuturi patate

Ca sa evitati aceasta neplacere, dupa ce ati aplicat produsul autobronzant, nu va imbracati timp de cel putin 30, 45 de minute. Asigurati-va ca pielea este perfect uscata inainte de a purta hainele. Evitati materialele sintetice si purtati haine din bumbac.

Adauga un comentariu