Magazin

Rita Muresan trece prin momente cumplite. Ce a patit este incredibil!

Publicat: 21 mart. 2015
1

Rita Muresan trece prin momente cumplite. Creatoarea de moda a fost jefuita la mall si a ramas fara o suma importanta de bani, dar si fara telefon.

Un moment de neatentie a costat-o scump pe Rita Muresan. Aflata intr-un hipermarket, ea si-a lasat pentru cateva secunde geanta in caruciorul de cumparaturi, pentru a cantari fructele. A fost suficient pentru ca hotii sa actioneze si sa se faca nevazuti. Pe langa o suma importanta de bani, Rita a ramas fara telefon.

„Mi s-a furat geanta si geaca. Problema nu sunt atat banii (sunt si ei, nu sunt ipocrita, mai ales ca mie imi place cashul si aveam ceva, din moment ce plecam in vacanta…), cat telefonul!!! Oamenii de acolo lenti si dezinteresati de parca nu la ei in „casa” fusesem pradata… E vina mea ca am lasat caruciorul o secunda sa cantaresc niste mere… Imi asum si ca deja de cateva minute bune imi trecea asa un gand sa iau geanta si sa o pun pe umar… Sa imi fie invatatura de minte! Insa acum sunt plecata in vacanta, nu am carduri, nu am bani, nu mai am telefon, nu mai am numere de telefon si am ramas si fara amintiri frumoase ca si poze sau mesaje frumoase la care tineam. Noroc ca nu sunt singura. Asta inseamna ca de azi e un nou inceput! Doamne ajuta!!!, a scris ea, pe Facebook.

Cu toate ca a pierdut mult in urma jafului, Rita i-a iertat deja pe hoti si nu isi mai face sperante ca ar mai putea recupera ceva din paguba. „L-am iertat deja. E lectia mea, clar. Mie imi e de telefon si de agenda, atat. Banii sa fie primiti si sa platesc cu ei ce mai am de platit! Vin altii, mai multi! Insa eu azi am consacrat ziua Domnului, asa ca totul e perfect asa cum e! Atasamentul de telefon imi mai da bataie de cap… de numerele de telefon…”, le-a mai spus ea prietenilor virtuali.
Adauga un comentariu