Fashion

Rita Ora va deveni noua ambasadoare DEICHMANN

Publicat: 23 apr. 2019
6

Bucuresti, aprilie 2019. Cantareata si compozitoarea britanica, Rita Ora, va face echipa cu retailerul german de incaltaminte Deichmann, pentru a deveni chipul noii colectii de toamna/iarna de la Deichmann.

Modelele de incaltaminte au fost alese de Rita, astfel incat colectia sa fie tinereasca, diversa, iconica si accesibila. Echipa de designeri de la Deichmann a alcatuit o colectie care sa fie o reflectare autentica a creativitatii si al simtului stilistic distinct al Ritei.

Colectia „Rita Ora for DEICHMANN” va fi disponibila in magazine selectate din Germania, in online shop, precum si in magazinele dintr-un numar de tari europene, inclusiv Romania, incepand cu luna august 2019.

Vezi si: Fostul sot al Cristinei Spatar nu le da pensie alimentara celor doi copii, desi traieste in lux – FOTO

Cine este Rita Ora?

Rita Sahatçiu Ora este o cantareata, compozitoare si actrita britanica de origine kosovara. Albumul sau de debut, "Ora" (2012), a debutat pe pozitia #1 in Marea Britanie, si contine single-urile number-one "R.I.P." si "How We Do (Party)". Dupa ce a mai ajuns inca o data pe pozitia #1 in topuri cu piesa "Hot Right Now" in colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de pozitia #1 in UK Singles Chart in 2012. In 2013 ea a fost nominalizata de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea sau album, "I Will Never Let You Down", a debutat in topul UK Singles Chart in 2014, Ora devenind astfel a doua cantareata solo britanica cu patru single-uri de pozitia #1 in Marea Britanie, dupa Geri Halliwell.

Adauga un comentariu