Curiozitati

Ritualul lasat mostenire de Baba Vanga alunga ghinionul si atrage banii: „Stiu ca pe multi ii va ajuta”

Publicat: 22 nov. 2018
9

Baba Vanga este una dintre cele mai populare clarvazatoare si a lasat lumii numeroase ritualuri, dar si sfaturi pentru o viata plina de bunastare si noroc la bani. Mai mult, se spune ca toti cei care au folosit acest ritual, si-au implinit dorintele.

De ce aveti nevoie

Potrivit Babei Vanga, femeia ale carei preziceri au fost litera de lege pentru toata lumea, pentru a face ritualul care sa va aduca bani aveti nevoie de un ou de gaina, trei monede, un castron in forma de triunghi si trei lumanari cumparate de la biserica.

Monedele se pun in colturile castronului, se aseaza lumanarile, iar in mijlocul se pune oul. Ulterior, se rosteste de 33 de ori: ”Am pus o gaina intr-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducator de bani.

Oricine va manca acest ou sa se imbogateasca si sa nu stie de rau. Eu, sclavul lui Dumnezeu (numele tau), am umblat, am gasit un ou, l-am mancat si lui Dumnezeu i-am multumit pentru darul pe care mi L-a dat. Acum, bogatia nu ma va parasi niciodata! Amin!”.

La final, se fierbe oul tare si se mananca. Inainte de a fi consumat, oul se rupe in doua in dreptul fruntii, moment in care se spune: ”Rup acest ou in doua si aduc sporul la mine!”.
 

Adauga un comentariu