National

Roata se intoarce! Guraliva de Iulia Albu, JEFUITA in Milano

Publicat: 27 feb. 2015
1
Iulia Albu a fost pradata de hoti la Milano. Vedeta a ramas fara bagajul sau, unde avea lucruri in valoare de mii de euro. „Mi-au furat bagajul. L-am lasat in masina celor de la Max Mara, cu care am plecat, si hotii ne-au spart masina si mi-au furat bagajul. La Milano, in centru! Aveam trei perechi de pantofi, Cavalli, Gucci, bijuterii multe, masca mea cu albine pe care am creat-o special pentru acest eveniment, doua costume pe care le facusem special pentru participarea la festival, o palarie Philip Treacy pe care nu am purtat-o niciodata de cand mi-am cumparat-o… nu mai stiu ce aveam in troler”, a declarat vedeta Kanal D.
Iulia Albu a precizat ca in bagaj se aflau lucruri in valoare de 5.000-6.000 de euro. „Actele masinii erau si alea acolo, fardurile… Intr-un fel ma bucur ca m-am organizat sa-mi pun cheile de la masina si de la casa si buletinul in geanta. Ca altfel, ramaneam si fara ele si nu ma mai puteam intoarce acasa. Si ma bucur ca nu mi-au furat si i-Pad-ul”, a continuat Iulia Albu.
Comentarii
  • Cum adica, roata se intoarce? deducem ca Iulia Albu a furat ceva la randul ei, la un moment dat, si acum i se plateste in acelasi mod? execrabil titlu, obraznica exprimare, stimati pseudo-jurnalisti….”guraliva de Iulia Albu”… bine ca va citesc prima si ultima oara.

Adauga un comentariu