Din lumea filmului

Robert de Niro l-a atacat in direct la televizor pe Donald Trump: Cred ca e nebun, se poarta ca un gangster

Publicat: 30 sept. 2019

Celebrul actor american Robert de Niro l-a atacat dur pe presedintele american Donald Trump. Intr-un interviu acordat CNN, de Niro a spus despre Trump ca este nebun si ca trebuie indepartat de la Casa Alba. Comentand varianta demiterii acestuia, in conditiile in care democratii vor sa initieze procedura de impeachment la adresa lui Trump, de Niro s-a declarat sceptic ca presedintele va pleca de bunavoie in cazul in care va rezista la limita.

E mai rau decat mi-am imaginat vreodata ca ar putea fi. Cred pur si simplu ca este nebun. Acest individ este nebun, trebuie sa scapam de el, a spus de Niro.

Actorul a avut apoi un raspuns dur pentru cei de la Fox News – televiziune care il sustine pe Trump: “Fuck ’em. Fuck ’em.”

Atentionat de moderatorul Brian Stelter ca desi nu sunt sub monitorizarea CNA-ului american, e totusi duminica dimineata, De Niro a raspuns: „Ne aflam intr-un moment in viata noastra in aceasta tara in care acest tip se poarta ca un gangster. A venit, a spus lucruri, a facut lucruri. Spunem din nou, „Este groaznic, ne aflam intr-o situatie teribila, ne aflam intr-o situatie groaznica. Si acest tip continua sa continue si fara sa fie oprit.”loading...

Adauga un comentariu