Cinema

Robert Pattinson ar putea fi noul Batman

Publicat: 17 mai 2019
6

La 32 de ani, ar fi cel mai tanar actor care ar imbraca costumul Cavalerului Negru.
Noul film Batman, la care Ben Affleck a renuntat in favoarea lui Matt Reeves, aflat acum la carma, pare ca si-a gasit protagonistul. Robert Pattinson a fost ales in rolul central, scrie Variety.com. Surse ale publicatiei mentioneaza ca actorul este pe primul loc in preferintele realizatorilor, iar contractul este pe cale sa fie incheiat. Potrivit Empire.com, cea de-a doua varianta ar fi Nicholas Hoult (filmele X-Men, The Favourite, Tolkien). 

Vezi si: Mel Gibson va fi Mos Craciun intr-o comedie de actiune intitulata Fatman

Reeves (care s-a ocupat de Dawn of the Planet of the Apes si War for the Planet of the Apes) a trecut in scaunul regizoral in ianuarie 2017 si, cum proiectul a suferit modificari, iar Affleck a renuntat si la rolul supereroului, nu doar la regie, a avut libertatea alegerii celui care il va interpreta pe noul Batman.

Fostul star al lui Twilight, in varsta de 32 de ani, va fi cel mai tanar actor care va imbraca costumul Cavalerului Negru. Pentru a se asigura ca nu repeta esecul lui Justice League si Batman V Superman: Dawn of Justice, producatorii i-au lasat lui Reeves cat mai mult timp sa se ocupe de proiect.

Pattinson a fost distribuit in rol in ciuda faptului ca scenariul sufera inca modificari. Pre-productia va incepe in aceasta vara, iar lansarea este programata pentru 25 iunie 2021.

Actorul se pregateste acum de filmarile unei alte productii Warner Bros., noul film al lui Christopher Nolan, inca neintitulat.

Adauga un comentariu