National

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: ”Am luat decizia să nu existe niciun fel de alianțe cu partidul trecutului”

Publicat: 28 sept. 2020
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: ”Am luat decizia să nu existe niciun fel de alianțe cu partidul trecutului”
Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: ”Am luat decizia să nu existe niciun fel de alianțe cu partidul trecutului”

Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, a declarat că în cadrul partidului s-a luat decizia ”că nu există niciun fel de alianțe cu Partidul Social Democrat”.

”A fost o zi istorică pentru Partidul Național Liberal, pentru că PNL este primul partid din România și principalul partid din România.

Din rezultatele parțiale pe care noi le avem, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru, la 30 de ani după Revoluție. De asemenea, am făcut o analiză și pe celelate partide și am văzut că PSD se situează undeva la 30% iar Uniunea Salvați România este undeva la 13%.

Am luat decizia să nu existe niciun fel de alianțe cu partidul trecutului, cu Partidul Social Democrat. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri, în cadrul Biroului Permanent Național”, a declarat Robert Sighiartău, secretarul general al PNL.

Un primar din România a câştigat cu 95% din voturi: „V-am ciuruit”. Cine este acesta

La alegerile din 27 septembrie 2020, primarul localităţii Ghioroc din judeţul Arad a reuşit o performanţă greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat nu mai puțin de 95% din voturile localnicilor, adjudecându-şi confortabil încă un mandat de patru ani sub standard liberal.

“Dragii mei concetățeni vă mulțumesc pentru încrederea acordată – 95% din voturi mă onorează și mă responsabilizează! – a declarat Morodan la scurt timp după aflarea rezultatelor.

,,V-am ciuruit” – a mai adăugat acesta, citându-l pe liderul PMP Traian Băsescu.

Pentru echipa de consilieri, liberalii au obținut o majoritate vizibilă, având 77%. Prezența la vot în comuna Ghioroc a fost de 41,58%, localitatea având în jur de 4.000 de locuitori.

De profesie economist, Corneliu Popi Morodan şi-a focusat eforturile din ultimii ani pe punerea localităţii Ghioroc pe harta turistică din România. Cu ajutorul mai multor proiecte europene câştigate, edilii locali au reuşit să îmbunătăţească infrastructua turistică şi nu numai a zonei.

Ansamblul compus din plaja şi lacul Ghioroc, supranumit şi Litoralul Vestului, se găseşte la poalele Munţilor Zarandului, într-o zonă de confluenţă a câmpiei cu dealul. Locul exotic, situat la aproximativ 25 km de Arad, atrage anual peste 100.000 de turişti din ţară dar şi de peste hotare.

 

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu