National

Robert Turcescu, foc si para: Voi cere excluderea lor din partid!

Publicat: 21 sept. 2016
1

Robert Turcescu, membru in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) general din partea PMP, este extrem de furios pe trei dintre consilierii generali ai partidului sau, dupa sedinta de astazi. Nemultumit ca acestia nu s-au conformat deciziei sale, in calitate de lider de grup, Turcescu anunta ca va cere excluderea lor din PMP. 

„Povestea pe scurt: in CGMB sintem 4 consilieri generali alesi pe listele PMP la care, teoretic, dupa fuziunea PMP-UNPR ni s-au mai adaugat doi colegi de partid via UNPR. Deci sase.

Azi am decis in calitate de lider de grup sa parasim sedinta in desfasurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populista intocmita de Firea, atitudinea sfidatoare si obraznica a majoritatii PSDALDE fata de ceea ce inseamna dezbaterea democratica intr-un astfel de for.

Din cei sase consilieri generali PMP, trei au decis sa ramina in sedinta. Evident, vorbim de cei doi „colegi” veniti de la UNPR ( Florentina Gherghiceanu si Mihai Varza), dar si de Lucian Iliescu.

In urmatoarea sedinta a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este si nu trebuie sa fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeste pe zi ce trece a fi din ce in ce mai toxica pentru Bucuresti!”, a transmis Robert Turcescu intr-un mesaj pe Facebook.

Adauga un comentariu