Actualitate

Robert Turcescu, la o plimbare pe doua roti cu fiul adoptat

Publicat: 04 iul. 2012

Vara nu inseamna neaparat mare, strand sau bronz. Pentru unii mai practici din fire, oricat de cald ar fi afara, miscarea e importanta.

Spre exemplu, Robert Turcescu s-a ferit sa-si „arunce" trupul pe un sezlong, asa ca a „incalecat" o bicicleta si a plecat cu fiul adoptat la o promenada.

Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe realizatorul B1 TV in timp ce-l ducea pe Alex Stelian in Parcul Herastrau. Precaut cand vine vorba de viata in general, „Colonelul" si-a asigurat flacaul cu o casca de protectie, apoi a pedalat catre parc, respectand semnele de circulatie.

Baietelul Alex Stelian are casca de protectie

La destinatie, cei doi s-au jucat pret de doua ore. Baietelul de 3 ani, pe care Oana Sarbu l-a infiat de la un centru de plasament, cand acesta avea doar cateva zile, este foarte iubit si rasfatat de cei doi parinti, iar Robert se straduieste sa fie un tata perfect.

Omul de televiziune si cantareata se iubesc de sapte ani, insa nu si-au dorit sa oficieze relatia pentru ca nu considera necesar acest pas in viata lor. Robert mai are o fetita, Ioana, in varsta de 11 ani, din prima casatorie.loading...

Adauga un comentariu