Magazin

Robert Turcescu: „Ma intristeaza cand un mojic isi bate joc de pasiunea unui om!”

Publicat: 09 mart. 2013
1

„Ma intristeaza cand un mojic isi bate joc de pasiunea unui om!”, a spus Robert Turcescu dupa ce melodia interpreta de el in concursul Eurovision a fost parodiata de Mircea Badea. Despre acesta, jurnalistul a afirmat la Romania TV ca este doar un comediant de televiziune.

„Am dreptul, asa cum altii joaca tenis, asa cum altii colectioneaza timbre, am dreptul sa am o pasiune. Ceea ce ma intristeaza este cand vad un mojic sau mai multi batandu-si joc de pasiunea unui om”, a spus Robert Turceascu.

Mircea Badea a interpretat o alta versiune a melodiei „Un refren”, aceea cu care Turcescu s-a calificat in finala Eurovision. Badea si-a facut propria coregrafie si a inlocuit versurile „Te iubesc” cu „Te Basesc”.

„Pasiunea mea legata de muzica nu are nicio legatura nici cu Badea si nici cu Basescu. Eu nu am niciun conflict cu comediantul de televiziune pomenit mai devreme. Incercarea de exagerare sau de extragere a unor puncte de audienta dintr-un presupus conflict nu mi se pare fair”, a mai spus Robert Turcescu.

Desi considera jignitoare atitudinea lui Mircea Badea, Robert Turcescu este increzator in sansele melodiei de a castiga Eurovisionul. „Sa amesteci politica cu notele de pe portativ si sa rezulte o batalie politica, declaratii incarcate de agresivitate, uneori chiar xenofobe, este deja prea mult. Faptul ca o piesa ca a mea este introdusa langa nume celebre, nu ma face decat sa cred ca vom castiga finalul Eurovision”, a conchis Turcescu.

Comentarii
  • Sigur,oricine poate avea o pasiune pentru ceva anume,asadar si R.Turcescu poate avea.Cati dintre noi n-am cantat in fata oglinzii,ori in alte momente,fredonind melodiile preferate.Dar ne-am oprit aici.R.Turcescu nu s-a oprit si crezind ca este super talentat,oare cine i-a spus,ma intreb,si cu un tupeu fara margini,crede ca este apt sa reprezinte Romania la Eurovizion.Mircea Badea i-a facut reclama,fara ca asta sa fie dorinta lui.Deasemenea,emisiunea lui la A3 este un pamflet,este permis de lege,desigur daca nu se ajunge la trivialitati(este o specie literara,in care a excelat,in trecut,DN Cocea,impotriva regelui si altor. cond.)Ca spune „te basesc”,nu e,cred,o trivialitate,fiindca pleaca de la un nume,vrind sa sugereze catre cine se indreapta sentimentele lui Turcescu.

  • Saracu’ Badea, el nu are o meserie,il asculta pe Felix, isi ia banii si crede ca e cool!
    Nu e nimic de capul lui! Doar Bla,Bla,Bla ! S-au dus vremurile alea de prosteala in masa ! Prefer sa ascult piesa lui Turcescu , e mult mai rafinata !

  • Badea , ca de obicei, e ridicol; totusi sa ne intelegem, Eurovisionul este pentru profesionisti nu pentru pasionati. Turcesu e f bun pentru karaoke de Sambata seara!

Adauga un comentariu