Din lumea filmului

Robert Wagner va fi interogat pentru moartea soţiei lui, actriţa Natalie Wood

Publicat: 11 feb. 2021
Robert Wagner si sotia sa Natalie Wood
Actorul Robert Wagner va fi interogat pentru moartea soţiei lui, actriţa Natalie Wood.

Robert Wagner va fi interogat pentru moartea soţiei lui, actriţa Natalie Wood din cauza noilor dovezi obținute care îl fac responsabil de moartea acesteia. Wood a murit în mod misterios în urmă cu 38 de ani, înecându-se în largul coastei Catalina, California.

Cazul nu a fost niciodată clasificat drept crimă sau accident, dar a fost redeschis în 2011 şi etichetat ca „suspect”. Cu toate acestea, procurorul Jackie Lacey nu a manifestat niciun interes pentru această poveste.

„Lacey nu credea că juriul îl va acuza pe Wagner după ce a trecut atât de mult timp şi niciun procuror nu se vrea personaj principal într-un proces care va eşua”, a declarat o sursă.

Robert Wagner va fi interogat pentru moartea soţiei lui

Lucrurile s-ar putea schimba acum, iar asta dorită noului procuror, George Gascon, care i-a luat locul lui Lacey în 2020 şi s-a angajat să rezolve cazul, potrivit unei persoane care are legătură cu ancheta.

Va avea mult de lucru în faţă, deoarece va trebui să adune un juriu format din 19 persoane, care să treacă în revistă dovezile descoperite în 2011. Cu toate astea, se pare că acest lucru nu este în zadar, pentru că are doi doi martori noi care deţin probe covârşitoare, ce nu au mai fost dezvăluite până acum.

Martorii sunt ţinuţi în umbră, pentru că deţin informaţii cheie despre ultimele momente ale lui Wood. De asemenea, l-ar fi arătat cu degetul direct pe Wagner ca fiind responsabil pentru moartea ei.

Ralph Hernandez, detectivul de la omucideri, susține că acestei martori nuu vor fi numiţi, dar sunt de încredere: „Nu caută lumina reflectoarelor. Nu caută ca cineva să îi plătească pentru interviuri. Oamenii ne-au întrebat de ce credem că sunt credibili dacă nu apar public. Noi susţinem că, de fapt, motivele pentru care care nu fac asta le oferă credibilitate.

Hernandez spune că aceşti martori nu au reuşit să se prezinte în 1981, deoarece au crezut că acest caz a fost încheiat oficial după ce verdictul iniţial al legistului a fost „moarte accidentală prin înecare”.

Wagner însuşi a negat orice acuzaţie de-a lungul timpului, spunând că Wood a alunecat şi a căzut în apă, dar el nu a fost sincer cu anchetatorii. Robert Wagner va fi interogat pentru moartea soţiei lui, actriţa Natalie Wood din cauza noilor dovezi.

Actorul Richard Berry este acuzat de incest de către fiica sa Coline

În textul pe care fiica cea mare a actorului l-a postat pe Instagram, Coline precizează că a a fost ”sărutată de tatăl ei pe gură cu limba” şi a fost forţată să ”participe la jocuri sexuale într-un context de violenţe conjugale notorii”.

Starul francez în vârstă de 70 de ani neagă acestea acuzaţii ”cu toată convingerea şi fără ambiguitate aceste acuzaţii dezgustătoare”. ”Nu am avut niciodată relaţii deplasate sau incestuase cu Coline şi cu niciunul dintre copiii mei”, a subliniat actorul într-un text lung publicat pe contul său de Instagram.

Adauga un comentariu