National

Roberta Anastase se marita pe 30 iunie

Publicat: 20 mai 2013

Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat, luni, ca nunta sa va avea loc in data de 30 iunie, la Palatul Stirbey si ca nasii nu sunt oameni politici, ci apropiati de-ai sai.
Nunta e pe 30 iunie, va fi la Palatul Stirbey, nasii nu sunt oameni politici, ci apropiati de-ai nostri, prieteni. Imi doresc in acelasi timp ca alaturi de noi sa fie in acest moment toti cei care tin la noi. In toata perioada in care am fost om politic am incercat sa tin viata personala departe de cea publica”, a spus Roberta Anastase.
Ea a aratat ca „nunta nu e un eveniment de partid, ci de suflet”.
Intrebata daca il va invita la nunta sa si pe presedintele Traian Basescu, Roberta Anastase a raspuns ca pana acum nu a dat niciun fel de invitatie.
„E prea devreme! Ii voi invita pe toti cei care imi sunt apropiati si dragi”, a adaugat Roberta Anastase.
Roberta Anastase, in varsta de 37 de ani, fost presedinte al Camerei Deputatilor, in prezent deputat si vicepresedinte al PDL, se va casatori in data de 30 iunie cu partenerul sau, omul de afaceri Victor Farca.
Surse apropiate celor doi sustineau ca nasii de cununie ar urma sa fie seful statului si sotia sa, Roberta Anastase propunandu-i presedintelui Traian Basescu sa ii fie nas.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu