Magazin

Rochia de seară tip sirenă – cum știi dacă ți se potrivește?

Publicat: 30 iul. 2021

Suntem în plin sezon al nunților și cu siguranță ești deja în căutarea unei rochii care să te scoată în evidență și în care să te simți bine. Există multe rochii de seară care flatează orice corp, însă astăzi ne vom opri asupra rochiei tip sirenă, cunoscută pentru croiala sa feminină și versatilă. Rochia sirenă accentuează talia și îți oferă lejeritate în partea de jos a corpului, iar dacă știi cum să o alegi, vei părea mult mai zveltă în ochii tuturor.

Mulți designeri vestimentari nu recomandă aceste rochii de seară tip seară femeilor scunde sau cu kilograme în plus. Există totuși câteva trucuri pe care le poți aplica pentru a arăta spectaculos într-o astfel de rochie:

  • Dacă ești mică de statură, alege o rochie ce are o fustă evazată începând de deasupra genunchilor pentru că așa vei părea mai înaltă. Un alt truc folositor pentru femeile minione este purtarea unor pantofi cu toc. De evitat în această situație este rochia tip sirenă cu prea multe volane sau pliuri.
  • Dacă nu prea ai talie, poți crea una cu ajutorul unui corset și a unei fuste evazate în partea de jos, sub genunchi. Mai poți obține un efect vizual spectaculos cu o rochie mulată pe linia spatelui și posterior.
  • Dacă ai fost înzestrată de la mama natură cu forme, nu ezita să ți le pui în evidență – rochia tip sirenă este cea mai potrivită pentru a pune în evidență un corp voluptos.
  • Dacă consideri că ești prea înaltă, poți alege o rochie cu multe volane care să îți ofere volum în partea de jos. Dacă rochia este mulată pe corp, vei obține exact efectul opus – o să pari și mai înaltă decât ești.

După cum poți vedea, nu există siluetă care să nu poată fi pusă în evidență de o rochie tip sirenă. Este important să arunci o privire sinceră în oglindă pentru a vedea care sunt părțile pe care vrei să le pui cel mai mult în evidență și ce vrei să ascunzi pentru că așa vei putea alege și rochia sirenă potrivită. Rochiile cu această croială sunt cele mai bune la a păcăli ochiul – te poți juca cu lungimea fustei, cu volanele, corsetul, decolteul sau trena pentru a obține efectul dorit. Rochiile tip sirenă au un aer nobil, îți alungesc silueta și îți aduc un plus de senzualitate. Dacă nu ai mai purtat până acum o rochie cu o astfel de croială, nu trebuie să îți faci probleme pentru că îți oferă lejeritatea de care ai nevoie. Te vei mișca la fel de bine pe ringul de dans și cu o rochie sirenă..dacă este aleasă corect, desigur!

Unele femei renunță la visul de a îmbrăca o rochie sirenă, gândindu-se că sunt prea scunde sau au câteva kilograme în plus pentru a arăta bine într-o astfel de rochie. Te provocăm să iei în considerare trucurile de mai sus, să probezi o rochie potrivită și vei vedea că vei străluci așa cum nu ai mai făcut-o niciodată!

Adauga un comentariu