Magazin

Rolls Royce vrea o decapotabila

Publicat: 30 apr. 2013
1

Rolls-Royce Wraith, noul coupe al marcii din Goodwood, va primi si o versiune decapotabila. Aceasta a fost confirmata de CEO-ul marcii britanice, Torsten Muller-Otvos, în cadrul unei discutii cu britanicii de la Auto Express. Odata cu aceasta declaratie, seful Rolls-Royce a infirmat zvonurile care anuntau un SUV al marcii respective, spunând ca un asemenea model este exclus în gama Rolls-Royce. Însa, englezii pregatesc noua generatie a lui Phantom, care va debuta în termen de trei ani si care va fi oferita si într-o versiune cu sistem de propulsie hibrid plug-in.
Versiunea hibrida plug-in a lui Phantom va fi un full-hybrid, ceea ce înseamna ca modelul va fi capabil sa ruleze într-un mod 100% electric. În ciuda faptului ca toti clientii Rolls-Royce care au testat prototipul electric al marcii s-au opus achizitiei unui asemenea vehicul, o versiune hibrida plug-in nu a avut opozanti. Aceasta solutie de propulsie ar fi necesara pentru a respecta normele europene care vor intra în vigoare în termen de trei ani, unele state favorizând deja vehiculele cu emisii reduse de CO2 si vehiculele care pot circula într-un mod 100% electric.
Wraith, noul model al celor de la Rolls-Royce, va creste productia marcii din Goodwood de la 3.000 la 4.700 unitati pe an. Torsten Muller-Otvos, CEO-ul Rolls-Royce, si-a reconfirmat angajamentul pentru uzina britanica, specificând ca toate modelele Rolls-Royce vor fi construite la acel sit, neavând intentia de a introduce o alta facilitate de productie.

Tags:
Adauga un comentariu