Din lumea filmului

Rolul deocheat jucat de Gianina din Las Fierbinti. Imagini nemaivazute cu vedeta Pro TV 

Publicat: 20 sept. 2019
3

Actrita Anca Dumitra a fost distribuita intr-o drama ce va fi difuzata de postul britanic BBC Two. Mai mult decat atat, Geanina din Las Fierbinti il va avea ca partener de platou pe actorul irlandez Allen Leech, cunoscut din „Downton Abbey“.

Anca Dumitra nu este singura actrita din Romania care va juca in aceasta productie. Din distributie mai fac parte si Alec Secareanu, Dragos Bucur si Cosmina Stratan. Drama difuzata de postul public britanic are ca principala tema sclavia sexuala din Marea Britanie moderna. Mai exact, Anca Dumitra o va interpreta pe Ana, o femeie tanara din Romania care este rapita in plina zi de pe o strada din Londra, potrivit fanatik.ro

Pe urmele ei se afla Leech care va interepreta un politist investigator. Femeia este traficata in Irlanda si folosita ca sclava sexuala in mai multe bordeluri. Filmul este inspirat din fapte reale si are titlul „Doing Money“.

Anca Dumitra este foarte incantata de aceasta productie si admira foarte mult personajul pe care il are de interpretat.

„Ana este cu adevarat o persoana remarcabila, cineva care a supravietuit unui abuz nesfarsit cu determinare si curaj” , spune actrita.

Anca Dumitra rol ”deocheat”, insa foarte bine platit

“Este o eroina din viata reala. Am fost profund emotionata de povestea ei si este o onoare sa o interpretez“, a mai spus actrita.

Si partnereul ei, Allen Leech, care este Tom Branson in drama „Dowton Abbey“, a precizat: „Experienta Anei straluceste ca o lumina asupra adevarului socant al traficului de fiinte si sclaviei in Marea Britanie. Dougie Grant a fost unul dintre politistii-cheie care au luat parte la investigatia originala. Este un privilegiu sa-l joc“.

Adauga un comentariu