International

Roman arestat in India, pentru clonare de carduri

Publicat: 10 aug. 2016
1
Politia indiana a anuntat ca a arestat un cetatean roman suspectat de furt prin clonarea unor carduri bancare in sudul Indiei si ca face eforturi pentru capturarea altor doi straini implicati in acest caz. 
Cei trei suspecti au fost inregistrati de sistemul de supraveghere video atunci cand au montat dispozitive electronice sofisticate la ATM-uri din Thiruvananthapuram, capitala statului Kerala din sudul Indiei.
”Cu aceste dispozitive cei trei au scanat detaliile conturilor bancare si codurile PIN ale persoanelor care au mers la ATM-uri pentru a retrage bani. Apoi, ei au folosit detaliile respective pentru a realiza carduri false in vederea retragerii de bani din Mumbai si New Delhi”, a explicat un reprezentant al politiei indiene, potrivit Agerpres.
Vezi si: Cel mai periculos interlop din tara, eliberat din inchisoare
Ancheta in acest caz a inceput dupa ce 22 de persoane au reclamat la politie faptul ca le-au disparut sume mari de bani din conturile bancare, la inceputul saptamanii trecute. ”Aproape 9.000 de dolari au fost furati de catre cei trei suspecti”, a adaugat reprezentantul politiei citat.
Adauga un comentariu