Curiozitati

Roman condamnat la inchisoare pe viata in UK. Ce i-a facut celui mai bun prieten

Publicat: 22 mai 2019
9

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata de judecatorii din Anglia, dupa ce anul trecut, in decembrie, si-a omorat in bataie prietenul din copilarie.

Initial, individul nu a recunoscut crima si a incercat sa-si ascunda urmele, insa politistii englezi au venit si in Romania sa audieze martori si au gasit dovezi clare ca barbatul de 35 de ani este cel care si-a ucis cu cruzime prietenul in varsta de 34 de ani, ambii originari din judetul Cluj. 

Ciprian Bondor, originar din Cluj, a plecat in urma cu cativa ani la munca in Anglia, impreuna cu prietenul sau din copilarie. Acestia stateau in aceeasi casa, in orasul Leeds.

Anul trecut insa, in luna decembrie, dupa ce au baut cateva pahare, cei doi s-au luat la cearta. Agresorul nu si-a mai putut stapani furia si l-a batut pe barbat pana cand acesta a murit in casa.

Cazul a fost luni de zile in atentia politistilor de la investigatii criminale din Anglia, care au venit si in Cluj sa audieze martori. Pus in fata probelor, agresorul si-a recunoscut vina si le-a marturisit judecatorilor englezi ca regreta enorm ce a facut.

Chiar si asa, magistratii l-au condamat la inchisoare pe viata. Acesta isi va ispasi pedeapsa in Marea Britanie.

Adauga un comentariu