International

Roman prins la furat in Italia, ucis de proprietar

Publicat: 20 oct. 2015
1

Un roman a fost impuscat mortal intr-o vila situata la periferia orasului italian Milano in care intrase prin efractie pentru a fura, proprietarul casei fiind retinut sub acuzatia de crima prin exces in legitima aparare. Incidentul a avut loc in cursul noptii de luni spre marti in localitatea Vaprio D’Adda, situata in provincia italiana Milano.

Vezi si Om de afaceri IMPUSCAT la o partida de vanatoare

Francesco Sicignano, un pensionar in varsta de 65 de ani, trezit de zgomote suspecte, a luat o arma de foc pe care o procurase dupa mai multe furturi si a iesit in holul vilei. A observat o persoana in intuneric si a tras un foc de arma. Apoi a iesit pe balcon si a tras alte doua focuri in aer, in contextul in care mai multe persoane fugeau din locuinta sa. Cand a revenit in casa a gasit corpul unui barbat necunoscut si a efectuat manevre de resuscitare, dupa care a chemat carabinierii.

Comentarii
  • LASA SA_I IMPUSTE PE TOTI DELICVENTII,HOTI ,CRIMINALI.SUNT SATUI STAINII DE DELICVENTII ROMANI.DACA GUVERNUL ROMANIEI ESTE UN GUVERN DE DELICVENTI SIGUR CA TIN CU EI. POLITICIENI MAFIOTI DE ROMANI,VOUA V-AR CONVENI SA TRAITI CU FRICA CA INTRA IN CASA SI TE OMOARA.AU OMORIT COPII,FEMEI,BATRINI ACESTI DELICVENTI ROMANII. AR FI BINE SI PE VOI DELICVENTI DIN PARLAMENTUL SI GUVERNUL ROMANIEI SA VA IMPUSTE CINEVA IN ACESTA TARA DE POLITICIENI ORDINARI.

Adauga un comentariu