Actualitate

Romanca lui Enrique Iglesias recunoaste ca si-a marit sanii

Publicat: 13 iul. 2012

Liliana Pintilei isi intretine frumusetea cu 1.500 euro pe luna si si-a remodelat sanii, trecand de la masura 3 la masura 4 la sutien!


Cunoscuta dupa ce s-a scris ca ar fi avut o relatie cu celebrul Enrique Iglesias, frumoasa romanca Liliana Pintilei, care traieste de aproape 16 ani in Italia, are grija cum stie mai bine de aspectul ei fizic. Pentru ca este din ce in ce mai “curtata” de italieni pentru diverse job-uri, atat in campanii publicitare, cat si ca actrita in filme si piese de teatru, Liliana Pintilei trebuie sa fie mereu in forma.
Ea recunoaste ca este adepta operatiilor estetice si ca nu se sfiieste sa apeleze, oricand considera ca are nevoie de ajustari, la mana doctorului estetician. “Mi-am facut sanii aici, in Italia, si sunt foarte multumita! Bineinteles ca sunt adepta operatiilor estetice, dar numai atunci cand consider ca este cazul! Prin prisma meseriei mele, trebuie sa arat mereu bine, impecabil, pentru a obtine cat mai multe roluri in filme si job-uri! Multe femei nu recunosc ca apeleaza la operatii estetice, dar eu sunt sigura ca majoritatea femeilor din lumea noastra o fac! Sunt multe care vor sa fie cat mai frumoase iar altele au invatat sa se mentina astfel! Eu mi-am remodelat sanii si am trecut de la masura trei, la 4! Sunt foarte multumita acum de sanii mei!”, spune, cu sinceritate, actrita, care de la varsta de 30 de ani a inceput sa investeasca in centrele de frumusete estetica.


 


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit