Magazin

Romanca lui Enrique Iglesias se gandeste serios sa adopte un copil

Publicat: 07 iun. 2012
1

Liliana Pintilei, cunoscuta in Romania ca romanca lui Enrique Iglesias, a devenit recent imaginea unei organizatii din Italia care se ocupa de adoptia internationala si de drepturile copiilor orfani.

Acest lucru a sensibilizat-o pe frumoasa romanca, care se gandeste serios sa devina mama si sa adopte astfel un copil care are nevoie de un camin in care sa creasca linistit, dar si de un parinte iubitor care sa-i ofere siguranta zilei de maine.

„Iubesc copiii si vreau sa le apar drepturile, de aceea am acceptat sa devin imaginea unei organizatii care se ocupa de copiii abandonati si fara ajutor, Cifa Onlus si MSC Crociere, care au facut un parteneriat! Aceasta societate exista de 30 de ani, e renumita si din cate stiu au adoptat si copii din Romania. Insa din cauza birocratiei, nu se mai pot adopta in acest moment copii din Romania si mi-ar placea sa pot aduce din nou Cifa Onlus la noi in tara pentru a ajuta toti copiii abandonati…”, spune Liliana Pintilei, care a fost prezenta in luna mai la Genova, pe vasul de croaziera MSC, la evenimentul organizat de cele doua firme pentru realizarea parteneriatului dintre ele.

„M-a sensibilizat atat de tare situatia lor, incat ma gandesc serios sa adopt si eu un copil, pentru a-l ajuta sa aiba o viata mai buna!”, spune Pintilei, careia ii merge destul de bine in Italia, romanca fiind „curtata” de mai multe firme de produse si bijuterii pentru a le face reclama, contra unor sume deloc de neglijat! De altfel, Liliana Pintilei pregateste doua noi spectacole de televiziune in Italia.

Sursa: click.ro

Adauga un comentariu