Sport

Romancele, unite si increzatoare in fata Germaniei. „Acestea sunt atuurile noastre”

Publicat: 11 apr. 2016
1

Simona Halep si Monica Niculescu au plecat încrezatoare la Cluj-Napoca, unde România va juca în Fed Cup cu Germania. „Publicul si terenul sunt atuurile noastre”, au spus sportivele. Simona Halep si Monica Niculescu au plecat la Cluj, unde saptamâna viitoare România joaca împotriva Germaniei meciul de Fed Cup din play-off-ul Grupei Mondiale. Tricolorele sunt optimiste si asteapta cu nerabdare meciurile. Simona stie care vor fi atuurile României. „Publicul si faptul ca jucam acasa. E motivatia mai mare, suntem mai mult cunoscuti într-un singur loc si cred ca vom avea mai multa putere de lupta decât ele. Mie îmi place zgura, sper sa fie un lucru bun si sper sa câstigam”, a declarat Simona Halep.

„Per total, avem un meci greu, nu va fi usor, dar ma bucur ca suntem unite. Avem o echipa puternica. Vine si Simona. Vin si Irina si Alexandra, sunt sanatoase si sper sa facem o figura frumoasa”, a spus si Monica Niculescu. Germania ar putea veni la Cluj fara cea mai buna jucatoare. Angelique Kerber, locul 2 WTA, s-a accidentat la turneul de la Charleston si s-a retras la meciul din semifinale contra lui Sloane Stephens.

„Cred ca e doar de moment. Nu cred ca va afecta mult echipa lor la Cluj. Toate sportivele din Germania sunt puternice si va fi un meci greu”, crede Halep.
Organizatorii meciurilor de Fed Cup de la Cluj au pregatit terenurile din Sala Polivalenta. Zgura a fost adusa din Belgia si contine trei granulatii diferite.

Adauga un comentariu