Sporturi

Romania, fara cele mai in forma jucatoare in Fed Cup

Publicat: 26 ian. 2012

Jucatoarele Monica Niculescu (32 WTA) si Alexandra Dulgheru (61 WTA) s-au accidentat la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, si nu vor mai putea participa la meciurile din Fed Cup pe care Romania le va sustine la începutul lunii februarie în Grupa D a Zonei I Euro-Africane. Antrenorul echipei Romaniei, Sever Dron, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca în locul celor doua sportive a fost convocata Mihaela Buzarnescu (158 WTA).

„Niculescu si Dulgheru nu vor mai face parte din echipa Romaniei pentru meciurile din Israel, deoarece s-au accidentat, în timp ce Sorana Cîrstea a anuntat de la început ca are un alt program în acea perioada. In locul lor a fost convocata Mihaela Buzarnescu”, a spus Dron.

Astfel, echipa Romaniei pentru meciurile cu Polonia, Croatia si Luxemburg va fi formata din Irina Begu – pozitia 41 în ierarhia WTA, Simona Halep – 50 WTA si Mihaela Buzarnescu – 158 WTA.

Intrebat daca sansele de promovare ale Romaniei s-au diminuat în urma acestor accidentari, Dron a raspuns: „Nu, sansele sunt aceleasi, au ramas intacte. Avem doua jucatoare foarte bune, Begu si Halep, dar si pe Mihaela Buzarnescu”.

Prima actiune a echipei de Fed Cup este programata la începutul lunii februarie (1-4), cand Romania va evolua, la Eliat (Israel), în Grupa D a Zonei I Euro-africane, alaturi de reprezentativele Poloniei, Croatiei si Luxemburgului.loading...

Adauga un comentariu