Mozaic muzical

Romania rateaza finala pentru al doilea an consecutiv. Piesa lui Ester Peony nu a reusit calificarea 

Publicat: 17 mai 2019

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2019 de la Tel Aviv. Tarile care s-au calificat in marea finala Eurovision sunt Macedonia, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elvetia si Malta

EUROVISION 2019. Reprezentanta Romaniei la Eurovision, Ester Peony, a urcat, joi, in semifinala a doua a concursului cantecului european, organizat la Tel Aviv, fanii din diaspora avand posibilitatea sa o voteze prin SMS ori prin intermediul unei aplicatii speciale, informeaza un comunicat al Televiziunii publice.

EUROVISION 2019. Cantareata a intrat in concurs a sasea, cu piesa "On a Sunday". In semifinala a doua mai canta artisti din Elvetia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croatia, Lituania si Malta.

EUROVISION 2019. "Sunt nerabdatoare sa cant pentru romanii din tara si de pretutindeni. Dupa trei luni de pregatiri intense, urmate de mai multe repetitii pe scena de aici, momentul pe care il asteptam cu totii a sosit. Sper ca romanii din tara sa fie alaturi de mine in aceasta seara, iar cei din strainatate sa voteze pentru calificarea Romaniei in marea finala. Pentru ei voi canta in aceasta seara, iar succesul meu va fi si al lor!", declara Ester Peony, citata de TVR.

EUROVISION 2019. Fanii din tarile semifinaliste (cu exceptia celor care locuiesc in Romania) plus cei din Germania, Marea Britanie si Italia vor putea vota "On A Sunday" de pana la 20 de ori de pe acelasi numar de telefon sau prin aplicatia de pe site-ul oficial al concursului.

EUROVISION 2019. Tot ce au de facut cei care vor sa sustina Romania este ca, in perioada alocata votarii (ce se va deschide imediat dupa incheierea prezentarii celor 18 piese), sa voteze 06 (numarul alocat Romaniei) la telefon, prin SMS sau prin aplicatia de pe site-ul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app. Numerele de telefon alocate reprezentantei Romaniei in fiecare din tarile de unde se poate vota sunt publicate pe site-ul TVR, pe eurovision.tvr.ro si pagina de Facebook dedicata. De asemenea, aceste numere de telefon vor fi afisate in timpul transmiterii concursului de catre televiziunile publice din respectivele tari.

EUROVISION 2019. Finalistii sunt votati in urma voturilor publicului si juriilor de specialitate, care au ponderi egale.loading...

Adauga un comentariu