Info Turism

Romania se prezinta ca destinatie turistica in Austria, la targul de turism „Ferien Messe 2017”

Publicat: 11 ian. 2017
9
Romania se va prezenta ca destinatie turistica in Austria, la Targul International de Turism Ferien Messe 2017″, care se va desfasura in perioada 12 – 15 ianuarie 2017, la Viena, informeaza marti Ministerul Turismului.
La standul Romaniei vor fi prezenti 27 de expozanti, reprezentand agentii de incoming, destinatii turistice si prestatori de servicii turistice. Regiunea partenera a standului Romaniei din acest an va fi Maramuresul, care va prezenta oferta sa turistica, mesteri populari, dansuri si muzica traditionala autentica. Printre expozanti se va mai afla si compania nationala TAROM.
In premiera, la standul Romaniei de la Viena, isi va prezenta oferta si o firma specializata pe turismul ecvestru. Turismul de sanatate va fi reprezentat de statiunea Baile Felix. Dintre destinatiile romanesti, alaturi de Maramures, vor mai fi reprezentate Sibiul, Clujul, Timisoara si Oradea. Oferta de off-road si cea de ecoturism nu vor lipsi din stand, ambele fiind solicitate pe piata de profil din Austria.
Pe toata durata targului de la Viena, Romania va fi prezenta zilnic pe scena principala a targului cu dansuri si muzica din Maramures. In cadrul campaniei de promovare a ofertei gastronomice, in ziua de 14 ianuarie, Romania va fi prezenta, cu sprijinul ADPT Sibiu, in sectiunea Genuss, zona dedicata gastronomiei, cu un program de live-cooking. Totodata, Romania va fi zilnic prezentata ca destinatie de vacanta in cadrul sectiunii denumite „Reisekino”, o zona din centrul de conferinte al complexului expozitional dedicata prezentarilor multimedia.
Anul 2016 a adus confirmarea unei cresteri considerabile a cererii pentru circuitele cu motocicletele prin Romania. Pentru a atrage atentia iubitorilor de motociclete si a arata ca Romania este o tara primitoare pentru acest gen de turism si in acest an, in standul de la targul „Ferien Messe” va fi amplasata o motocicleta Harley Davidson, incadrata de imagini in care apar turisti austrieci cu motocicletele in trecere pe Transalpina.
In primele 11 luni din 2016, Romania a fost vizitata de 57.259 de turisti austrieci, conform datelor INS, Austria fiind pe locul 21 ca tara emitenta de turisti pentru Romania.
Adauga un comentariu