National

Romania, umilita de Ambasada Marii Britanii

Publicat: 16 aug. 2016
1

Ingrijorare peste masura a Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti. Oficialii au elaborat un ghid de avertizare a suporterilor englezi veniti la meciul Steaua – Manchester City in care fanii sunt sfatuiti sa stea cat mai departe de romani.

Mai precis, in ghid se arata ca englezii sunt in pericol de cand coboara din avion si pana vor pleca inapoi acasa.

Potrivit diplomatiei britanice, odata scapati de drumul de la aeroport la hotel, englezii sunt panditi de alte pericole. Hotii de buzunare pandesc la tot pasul, sustin britanicii.

Britanicii vorbesc si de modul de operare, aratand ca din grupurile de hoti fac parte si copii care distrag atentia turistilor astfel incat acestia sa nu mai fie atenti la buzunare. In plus, englezii sunt avertizati sa aiba grija daca nimeresc intr-un spital de stat din Romania si mai degraba sa mearga la spitalele private.

Hoti de buzunare nu stim daca sunt mai putini sau mai multi in Romania decat in Anglia pentru ca sunt peste tot, dar in ceea ce priveste spitalele din Romania, oficialii nu au dreptate. In Marea Britanie, trebuie sa astepti sase luni pentru o operatie banala. Toata lumea se plange de acest lucru, inclusiv britanicii, iar mai multi romanii care au fost in spitalele de acolo au zis ca mai bine se tratau singuri.

Adauga un comentariu