Magazin

Romanii isi vand testiculele cu 50.000 de euro

Publicat: 22 feb. 2013
1
Saracia ii impinge pe romani sa se schingiuiasca. Multi dintre ei au ajuns sa-si vanda testiculele pe piata neagra. Cine vrea sa-si faca un astfel de transplant trebuie sa scoata din buzunar 50.000 de euro.
Descoperirea a fost facuta de catre jurnalistii de la Ring, care au negociat cumpararea unui testicol, dar si a unui rinichi si ficat. Totul a pornit de la mai multe anunturi postate pe Internet prin care oamenii anunta ca isi vand organele.
Cel mai socant dintre ele este al unui barbat care spune ca vrea 50.000 de euro pentru un testicul. Jurnalistii de la Ring l-au sunat si au inceput negocierea. La telefon, negustorul spune ca e o gluma si nu da prea multe detalii, mai ales in contextul scandalului traficului de ovule.
„Acum se ancheteza, se fac multe cu televiziunea. Au luat amploare chestiile astea pe Internet. Femeile doneaza ovule, toata lumea face bani din astea, e foame mare”, spune barbatul. La scurt timp, insa, vanzatorul revine cu o oferta prin SMS.
Desi presupusul cumparator vrea sa-i dea 20.000 de euro pentru pretiosul organ, acesta spune ca nu accepta mai putin de 50.000. Cei doi bat palma pentru 50.000 de euro, dar tranzactia nu s-a mai facut.

sursda:click.ro 





Comentarii
Adauga un comentariu